Vi gör ett nytt försök efter debaclet i vårmötet.
Även då hade jag rekat under 2,5 mål, och i halvtid hade i alla fall jag redan räknat in polletterna.
Och, om de var inräknade i halvtid vid ställningen 0-0, då var dom än mer inräknade när matchklockan stod på 90 - innan det spårade ur.

54' 1-0 H. Kuhi
70' 1-1 Tidjani Diawara
90' 1-2 A. Weckström
90' 1-3 A. Holmberg

Rullgardin ner efter ett par onödiga mål i slutskedet. Jag känner dock att jag är villig är ta revansch - med samma spel till ett återigen mysigt odds.

För vi har återigen ett ställningskrig att förvänta oss när norr tar emot väster i det här derbyt. En jävla rivalitet där inget lägger en millimeter åt sidan. En fröjd att som åskådare se dessa bataljer.
Och då spelar det ingen som helst roll att lagen som möts på Grenadjärvallen den här aftonen är de båda lagen i serien som gjort allra minst med mål hittills. Båda står på 18 baljor. Efter 14 spelade matcher. Finns inga andra lag i serien som skakat fram så få strutar.
Nu har ju Karlslund gjort något åt saken med ett par bra värvningar framåt vilket jag nämnt tidigare kommer att visa sig, både i målproduktionen och tabellpositionen. Men när det handlar om dessa tighta och tuffa derbyn, då spelar det mindre roll.

Båda lagen kommer dessutom från två väldigt bra försvarsinsatser på rad. Rynninge släppte knappt till några nålchanser mot ÖSK och Karlslund gjorde det bra hemma mot Sävedalen. Tar man bara med sig lite av det man hade när det senast begav sig så lär inte målchanserna hagla.

2,29 är ett roligt odds för att det här fullskaliga kriget slutar under 2,5 mål. Det var som bekant inga mil ifrån att det skedde senast ...

This is the stats tab
This is the post tip