Jag förutspår att vi får se en betydligt jämnare match än vad marknaden föreslår när Sampdoria tar emot Atalanta på Stadio Luigi Ferraris i den italienska Serie A. Den främsta anledningen till det är att Atalanta fick slita hårt i Champions League mot Real Madrid, där de fick spela med en man kort från matchminut 17, då Remo Freuler drog på sig ett direkt rött kort. Trots att Atalanta krigade väl förlorade de matchen i slutskedet och det är också något som sätter sig hos spelarna inför detta tuffa bortamöte.

Sampdoria ligger i mitten av tabellen och har spelat bra på sistone. Trots att det blev en förlust borta mot Lazio med 0 - 1 senast gjorde Sampdoria en stabil insats överlag. Dessförinnan vann Sampdoria hemma mot Fiorentina med 2 - 1 och har på hemmaplan tagit segrar nyligen mot Udinese och Inter med samma segersiffror. Det råder ingen tvekan om att Sampdoria har en stor styrka i sitt anfallsspel och när formen dessutom är fin så är de fullt kapabla att utmana alla lag om poäng på hemmaplan.

Atalantas form i ligan har varit bra på sistone, med två raka segrar över Cagliari och Napoli. De har haft tur med skador i truppen då endast högerbacken Hans Hateboer har varit skadad. Dock så är det två nya avbräck till denna match, då vänsterbacken Berat Djimsiti drog på sig sitt femte gula kort senast mot Napoli och är avstängd, samt att anfallsstjärnan Duván Zapata, med 9 mål och 5 assister, drog på sig en muskelskada mot Real Madrid. Så det är tre avbräck i Atalanta, som väntas lufta några spelare.

Värst av allt är att Atalanta spelarna såg riktigt slitna ut i slutet av Champions League åttondelsfinalen, då de också släppte in målet i minut 86, som spelades onsdag kväll. Bortamötet mot Sampdoria äger rum på söndag, lunchtid, så 85 timmars vila och förberedelser är långt ifrån optimalt. Då Atalanta har två nya avbräck på startspelare så är det god chans för Sampdoria att ta en ny skalp på hemmaplan. Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på en rak Sampdoria seger i matchen till ett schysst odds.

Speltips Sampdoria - Atalanta:
1 - odds 6.00 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

bet365 & Unibet streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Sampdoria:
Emil Audero, Tommaso Augello, Alex Ferrari, Maya Yoshida, Bartosz Bereszynski, Jakub Jankto, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Mikkel Damsgaard, Valerio Verre & Antonino La Gumina.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Atalanta:
Marco Sportiello, Rafael Toloi, Cristian Romero, Jose Luis Palomino, Joakim Maehle, Remo Freuler, Marten de Roon, Robin Gosens, Ruslan Malinovsky, Mario Pašalić & Luis Muriel.
---

This is the stats tab
This is the post tip