Dags för näst sista omgången av Serie A och det är Sampdoria som tar emot Milan.
Mitt speltips: rak bortaseger till 1.63 gånger pengarna på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Hemmalaget Sampdoria har på trettiosex matcher 41 inspelade poäng vilket placerar dem på en 15:onde plats i tabellen. Laget kommer till matchen med en ganska dålig form då man har två raka förluster i bagaget, senast förlorade man mot Juventus med 2-0 och matchen innan de förlorade man med 1-2 mot Genoa.

Milan har efter en knackig första halva av säsongen börjat ta mer och mer poäng vilket har lett till en än så länge sjätte plats med 60 inspelade poäng. Tillskillnad till Sampdoria är Milan hyfsat formstarka och har en vinst och en oavgjord senaste två matcherna, senast kryssade man emot Atalanta och matchen innan dess vann man borta mot Sassuolo. Värt att tillägga är även att Milan inte förlorat på elva matcher.

Jag tror helt klart detta är Milans match, man är som sagt oerhört starka nu och har som sagt inte förlorat på elva matcher. Man har fortfarande chansen att klättra ännu en plats i tabellen då man endast är fyra poäng bakom Roma med två omgångar kvar. Sedan har man fått igång spelare som varit på en nivå dem egentligen håller mycket högre än, exempel på dessa är Ante Rebic och Çalhanoglu som båda börjat göra poäng och skapa mer, sedan har laget självklart Zlatan som spets som alltid är ett hot. Man möter även ett Sampdoria som kommer med två raka förluster, alltså en bra chans för Milan att återigen ta en trea. Därför blir mitt speltips rak bortaseger till 1.63 på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip