Först ut i Italien den här helgen är Sampdoria - Torino. Synar Sampdoria (draw no bet) till 1.75 hos Unibet .

Senaste mötet:
Torino - Sampdoria 2-2

Serie A
6 Sampdoria 22 11 4 7 41:31 +10 37p
10 Torino 22 7 11 4 32:28 +4 32p

Sampdoria hemma:
8-1-2 26:10

Form:
V,F,V,O,V

Senaste match:
Roma - Sampdoria 0-1

Torino borta:
3-6-2 14:17

Form:
O,F,V,O,V

Sampdoria fick med sig fyra poäng i dubbelmötet mot Roma, otroligt starkt. Fabio Quagliarella som stått för 16 kassar (trea i skytteligan) den här säsongen och är en av lagets viktigaste spelare var dessutom inte med i 1-0 segern senaste mot Roma på grund av skada. Quagliarella är nu tillbaka och redo för spel i kvällens match.
Sampdoria har varit ett återkommande spelobjekt den här säsongen, väldigt ofta med lyckat utfall. Hemma på Luigi Ferraris är Samp otroligt starka - 8-1-2 är inget facit man skojar bort direkt. Skadeläget ser bra ut och det finns inget negativt att ta upp gällande hemmalaget. Startelvan är helt intakt efter vintermercaton trots mycket rykten kring nyckelspelarna.

Torino har fått en nytändningen under nya tränaren Walter Mazzari. Två vinster och en oavgjord har det blivit sedan Mazzari kom in i klubben. Men den senaste segern (3-0 mot Benevento) säger mer om Benevento än Torino. Alla lag i Serie A är kapabla till att vinna mot tabelljumbon med ett par bollar. Viktige Andrea Belotti är forfarande inte helt återställd från sin skada och finns inte med i de preliminära laguppställningarna vilket är ett ganska stort avbräck för gästerna.

Förväntade laguppställningar:

Sampdoria 4-3-1-2
Quagliarella Zapata
Ramirez
Linetty Torreira Barreto
Murru Ferrari Silvestre Bereszynski
Viviano

Skadad: Praet, Strinic

Torino 4-3-3
Ljajic Niang Falque
Obi Rincon Baselli
Ansaldi N'Koulou Burdisso De Silvestri
Sirigu

Skadad: Edera, Lyanco
Tveksam: Belotti

Sampdorias form och hemmaspel går inte att blunda för. Sampdoria att vinna till 1.75 och få pengarna tillbaka vid kryss är taget, alla dagar i veckan!

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip