I omgång 11 av den brasilianska Serie A har vi ett möte där toppen möter botten, då Santos på delad första plats tar emot jumbon Avai på Urbano Caldeira. Formen hos Santos är på topp, med fem raka vinster i ligan. De tre senaste har kommit utan att ha släppt in något mål dessutom, medan hos Avai är det raka motsatsen. På bortaplan förlorar Avai och på hemmaplan parkerar de bussen och satsar på en mållös match. Denna bortamatch blir dock oerhört svårt för Avai att hålla tätt.

Jorge Sampaoli (tidigare i Sevilla och Argentinas förbundskapten) leder nu Santos och gör det med besked. Han ställer upp, precis som i Sevilla, med en passningsskicklig trebackslinje och med tre anfallare på topp. Så det blir en extremt offensiv uppställning, där målsättningen är solklar - laget ska vinna alla sina matcher med många måls marginal. På de tre senaste matcherna har Santos vunnit samtliga med 1 - 0. Inte helt enligt Sampaolis planer, men mycket väl godkänt ändå, så klart.

Dock har segrarna kommit mot Corinthians (som har släppt in minst mål efter ettan Palmeiras), mittenlaget Bahia och Botafogo som kämpar sig mot den övre toppen. Mot Avai, som i princip har legat sist i tabellen från start av ligan, ska det återigen bli seger och denna gång med fler än ett måls marginal. För Avai är efter elva spelade omgångar fortfarande utan seger. De har fem kryss och sex förluster. Fem av dessa sex förluster har kommit på bortaplan, mot Atletico-MG, Bahia, Internacional, Palmeiras och Fortaleza. Dessa fem är mitten- och topplag, men Avai har varit relativt chanslösa i dessa matcher.

I de två senaste ligamatcherna på bortaplan mot Palmeiras och Fortaleza lyckades inte Avai skapa mycket, medan Palmeiras och Fortaleza brände en hel del och kunde ha vunnit med betydligt större siffror än slutresultatet 2 - 0, som blev i båda möten. I matchen innan mot Internacional borta blev det också samma siffror, nämligen, 0 - 2 förlust. Detta räcker inte mot Santos. Med den formen som Santos har för närvarande kommer siffrorna återigen att skrivas likadana, om inte mycket värre, för Avais del.

När marknaden erbjuder lite över dubbla pengar på att Santos ska slå Avai med handikapps siffror (2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera) finner jag ett stort värde i oddset och lägger ett spel på Santos asian hcp -1,5 mål i matchen. Spelet läggs till oddset 2.05.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Santos:
Everson, Gustavo Henrique, Felipe Aguilar, Victor Ferraz, Jorge, Alison, Diego Pituca, Carlos Sanchez, Yeferson Soteldo, Derlis Gonzalez & Eduardo Sasha.

Bekräftad startelva Avai:
Lucas Frigeri, Leo Morais, Betao, Marquinhos Silva, Igor Fernandes, Pedro Castro, Richard Dario Franco Escobar, Gustavo Ferrareis, Joao Paulo, Lourenco & Bruno Savio.
---

This is the stats tab
This is the post tip