Lirar X2 till 1,68 hos Unibet . Båda lagen har inlett säsongen positivt men det bör vara fördel gästerna här.

Blir ett kort rek eftersom matchen börjar 15:00.

Sassuolo har två vinster och en förlust på sina tre matcher i ligan. Vinst mot Pescara och Palermo, förlust mot Juventus. Laget har dock bara tre pinnar kontot då man spelade med en otillgänglig spelare mot Pescara och därmed skrevs matchen som en 0-3 förlust.

Förra omgångens match mellan Genoa-Fiorentina blev uppskjuten pga kraftigt nederbörd. Så Genoa har bara två matcher spelade i ligan - vinst mot både Crotone och Cagliari med 3-1, så full pott med andra ord.

Förväntade lineups:

Sassuolo 4-3-3

Ragusa Defrel Ricci
Duncan Magnanelli Pellegrini
Peluso Acerbi Cannavaro Lirola
Consigli

Genoa 3-4-3

Gakpé Pavoletti Rigoni
Laxalt Veloso Rincon Lazovic
Orban Burdisso Izzo
Perin

Så, varför talar det för gästerna i eftermiddag? Sassarna gör knappast något som man är vana vid, kombinerar ligaspel med Europaspel. Så sent som i torsdags besegrade man Athletic Bilbao hemma med 3-0 vilket såklart var positivt, men Sassuolo har inte den bredaste truppen och skadesituationen gör att man inte kan rotera nämnvärt. Kan bli jobbigt mot ett extra utvilat Genoa som dessutom fortfarande är obesegrade.

Finns inga rapporter om skador hos gästerna. Sassuolo saknar ett par viktiga spelare, exempelvis deras bästa spelare, Domenico Berardi som har varit strålande inledningsvis av säsongen.

1,68 på X2 här spelas!

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip