Fyra omgångar kvar av Serie A och mycket viktig match för Milan.

Senaste möten
Milan - Sassuolo 0-0

Milan - Sassuolo 1-0
Sassuolo - Milan 1-4

SERIE A
7. AC Milan 34 16 8 10 53:43 56
8. Sassuolo 34 13 9 12 63:58 48

Sassuolo hemma
16 7 3 6 38:30 24

Formen
V, V, V, O O

Senaste match
Cagliari - Sassuolo 1-1

Milan borta
17 8 3 6 26:24 27

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Milan - Bologna 5-1

Sassuolo mot Milan. Två lag som gått starkt sedan coronauppehållets slut. Milan är faktiskt ett av de allra mest formstarka lagen just nu och har plötsligt en rätt god chans att spela till sig en plats till höstens Europa League. Men då behövs en stark slutforcering. Då är det ju passande att Zlatan är tillbaka och kan spetsa till det längst framme. Räkna med att han är taggad att öka på sin målskörd och avsluta (?) sin tid i Milan på bästa sätt.
Femman och sexan går till Europa League. Milan ligger sjua. Just nu på samma poäng som Napoli och två pinnar bakom Roma. Tisdagens match är såldes av stor vikt för gästerna. Samtidigt är Sassuolo, som ska vara nöjda med sin säsong, på positionen bakom Milan - men för långt ifrån för att hota om Europa.

Så motivationsmässig fördel för Milan där. Och även vad gäller kvalitet tycker jag. Nu får Sassuolo visserligen tillbaka viktige strikern Berardi men saknar i stället försvararen Ferrari som är avstängd. Stefano Pioli har möjlighet att mönstra samma gäng som slog Bologna med klara 5-1 senast.
Efter den här matchen så möter Milan ett oerhört starkt Atalanta, så det blir viktigt att ta tre poäng här för i nästa omgång kan det bli tuffare. Därför räknar jag med ett fullt påkopplat Milan som bör ha god chans att ta sin tredje raka seger och förlänga sin långa förlustsfria svit på det.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Sassuolo (4-2-3-1) Consigli - Müldür, Chiriches, Santos, Kyriakopoulos - Magnanelli, Locatelli - Berardi, Djurcic, Boga - Caputo

Saknar: Romagna, Obiang, Defrel, Marco Ferrari (avstängd)
Osäkra: -

Milan (4-4-1-1) Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Saelemaekers, Kessie, Bennacer, Calhanoglu - Rebic - Ibrahimovic

Saknar: Castillejo, Musacchio, Duarte, Paqueta
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar Milan till 2.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip