Mitt spel: Saudiarabien rak seger till 4.50 hos Betinia .

Grupp C lever i allra högsta grad, där samtliga lag fortfarande kan ta sig till slutspel!

Förutsättningar lyder som följer:
Polen 4p
Argentina 3p
Saudiarabien 3p
Mexiko 1p Detta blir en match där båda lagen kommer gå för segern. Tre poäng för vardera lag innebär i princip garanterat avancemang, medans krysset kan innebär att båda lagen missar slutspel.

För Mexiko finns inget annat än seger här. Ett oavgjort resultat tar dem endast till två poäng, vilket självklart inte har en chans att ta dem vidare ur gruppen. Så full gas är det som gäller från mexikanarna!

Mexikos senaste match mot Argentina var ingen höjdare. Man har ännu inte gjort mål i turneringen, vilket för mig inte är så konstigt. Jag tycker laget är väldigt bakåtlutat, både formationsmässigt men även spelarmässigt. Spetsen framåt finns inte riktigt där i mitt tycke, även fast Hirving Lozano och Alexis Vega kan vara kvicka i sitt kontringsspel. Nu lutar det väl dock åt att Vega får flytta på sig och att Raul Jimenez spelar från start, vilket kan ge en annan tyngd i anfallsspelet. Jag är dock inte övertygad.

Saudiarabien och andra sidan har överraskat mig! Efter mirakelsegern mot Argentina i premiärmatchen förlorade man senast mot Polen med 2-0. Det ska dock sägas att man inte alls var pjåkiga i den matchen, och kanske till och med förtjänade poäng. Al Dawsaris sura straffmiss precis innan halvtid hade kunnat vända den matchen helt och hållet.

Jag tror att vi kommer få se ett Saudiarabien som styr matchen, likt mot Polen, där man faktiskt hade hela 64% bollinnehav. Chanser saknades det inte heller, då xG i den matchen slutade omkring 1.56 till Polen och 1.73 till Saudiarabien. Kan man fortsätta omvandla sitt bollinnehav till målchanser och vara lite skarpare när läget väl kommer, tror jag chansen till skräll ligger närmare till hands än många tror!

För den mer försiktiga finns Saudiarabien vinna eller oavgjort till 2.05. Mitt spel blir dock Saudiarabien rak seger till 4.50 gånger pengarna hos Betinia ! Här ska vi jobba skräll!


Förväntad startelva Saudiarabien:
Owais - Abdulhamid, Amri, Bulayhi, Burayk - Dawsari - Brikan, Naji, Kanno, Al Dawsari - Shehri.

Förväntad startelva Mexiko:
Ochoa - Moreno, Montes, Araujo - Gallardo, Gutierrez, Alvarez, Herrera, Alvarez - Jimenez, Lozano.

VM-TV: Ulrik och Oliver bjuder på en VM-dubbel!
This is the stats tab
This is the post tip