Tar Man City -1,5 mot Schalke 04 i onsdagens Champions League.
Tvåmålsseger eller mer krävs för att spelet ska sitta.
Ger 1.80 hos bet365

Mycket studsar Man Citys väg just nu tycker jag. Har lyxen av en bred trupp och ett gynnsamt skadeläge, så klarar av fyrfrontskriget (ligan, inhemska cuperna och CL) på ett bra sätt. Matchas hårt, men har fått rätt trevligt motstånd i både Ligacupen och FA-cupen, så har verkligen kunnat rotera och sprida ut speltiden. Senast mot Newport i FA-cupen fick exempelvis Sané, som genomgått en småknepig period, speltid och nätade. VIlade helt gjorde Agüero, de Bruyne, Sterling, Walker och B Silva. Gündogan och Laporte spelade ett fåtal minuter.

Känslan är att City kommer väl rustat in i det här skedet av säsongen - bra form på många spelare och en stor andel av truppen är igång. Bör komma rätt så utvilade och med fräscha ben till den här matchen. Returen kommer veckan före Unitedderbyt och med tanke på det tajta spelschemat lär City vilja döda det här dubbelmötet direkt för att kunna retur-rotera.

Tänkbart lag:
Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Laporte; Fernandinho, David Silva, De Bruyne; Sané, Agüero, Sterling

Schalke gjorde en grym säsong i fjol och slutade tvåa i Bundesliga. Den här säsongen är dock något annat. Låg sist i Bundesliga efter fem omgångar och ligger i skrivande stund på 14:e plats i ligan. 23 poäng på 22 matcher med -7 i målskillnad säger en del om lagets status. Inget tyder på att en massiv uppryckning är på gång - vunnit en av de senaste fem matcherna och det var en cupmatch. Dragits med skador och svag form i stort sett hela säsongen. Nyförvärvet Uth har inte fått det att lossna i anfallet och Goretzka (lämnade som bekant för Bayern Munchen) har saknats.

I Champions League hamnade Schalke i samma grupp som Porto, Lokomotiv Moskva och Galatasaray - i vad som får beskrivas om en rätt kall grupp med CL-mått mätt. Kanske rentav Europa League-klass. Alltid starkt att gå vidare, men Schalke bör vara det klart svagaste laget kvar i turneringen. Håller Hoffenheim som ett bättre lag än Schalke för dagen och Man City vann rätt lätt (förvisso "bara" 2-1 - men borde varit mer) mot dem i bägge mötena.
Och känslan är att City är än bättre nu.

Tänkbart lag Schalke:
Nübel; Caligiuri, S. Sané, Nastasić, Oczipka; McKennie, Bentaleb, Matondo, Uth, Konoplyanka; Burgstaller

På söndag väntar ligacupfinal mot Chelsea och det är väl det emot för City här - att laget inte är helt fokuserade på Schalke. Men kommer de bara upp i hyfsad nivå ska det vara klasskillnad mellan lagen och bra chans på klar seger.

Speltips: City asian hcp -1,5 - odds 1.80 hos bet365 , Nordicbet , Betsafe eller Betsson .

This is the stats tab
This is the post tip