Schalke har fått tuffast tänkbara lottning och dessutom fått första matchen hemma i Tyskland. Till den här matchen krävs ett bra resultat för att det inte ska vara omöjligt inför resan till England.

Schalke har gått tungt i serien under hela säsongen och det är inte på tal om att det blir Europa-äventyr nästa säsong. Den här matchen blir därför extra stor och även om Schalke är ett klart sämre fotbollslag så kommer man få sina chanser på hemmaplan.

Manchester City spelar många matcher under februari men eftersom spelschemat varit mot lättare motstånd har Pep kunnat rotera och på så sätt fått igång de flesta spelarna i matchform och inte slitit ut någon. City har på söndag chans att ta säsongens första titel - det är final i ligacupen mot Chelsea. Det kan göra att fokus inte är helt på plats på den här matchen.

De ljusblåa kommer lösa det här ändå och bör vinna den här matchen i kväll men Schalke kommer att få sina lägen. Dessutom vet Schalke om vilken underdog man är så vid läge kommer avslutet att tas, kvalitén för att spela in bollen kommer de inte att ha.

Det är två spel som jag väljer att investera i.
Schalke över 7,5 skott @1.66 med 3u.
Manchester City över 4 insparkar @1.66 med 3u (spelet hittas under "skapa ett spel").
Båda spelen finns hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip