Schweiz möter Costa Rica i sista gruppspelsomgången för grupp E. Matchen spelas på Nizhny Novgorod Stadium. Övriga lag i gruppen är Brasilien och Serbien.

Schweiz är ett lag som först säkrade sina VM biljetter efter play off trots att man bara förlorade en match i sitt VM-kval. Detta är en fotbollsnation som måste ses som en uppstickare. Man har en ljus landslagsfotboll framför sig. Schweiz är ett hårt arbetande lag, där fokus ligger på att spela ett stabilt försvarsspel. Man har försvarare som Stephan Lichtsteiner (Juventus), Fabian Schär (Deportivo), Manuel Akanji (Borusia Dortmund) att tillgå när man åker till fotbolls VM i Ryssland 2018.

Costa Rica gjorde det helt okej i sitt kval när man tog sig till VM i Ryssland. Men detta är en nation som ska vara glada om man får med sig någon poäng ifrån grupp E.
Även om man har världsmålvakten Kaylor Navas (Real Madrid) i målet så är det svårt för honom att själv vinna matcher utan att få den hjälpen en bra målvakt behöver.

Detta är en match Schweiz kommer behöva vinna för att ha en chans till avancemang ifrån grupp E. Även om man har ett stabilt försvarsspel att luta sig emot kommer man se till att ge sig själva chansen att vinna denna match. Jag tror Schweiz kommer vara spelförande och se till att man skapar chanserna som krävs för att överlista Kaylor Navas och Costa Rica. Schweiz ska var det bättre fotbollslaget i denna match utan tvekan. 1,83 på Schweiz seger är taget!

2-0??

This is the stats tab
This is the post tip