Speltips: Schweiz rak seger till 1.72 hos SpeedyBet


11:00 under torsdagen sparkar grupp G igång med mötet Schweiz - Kamerun!

Lagens ställs mot varandra i vad som troligtvis blir en måste match för båda lagen. Med Brasilien i samma grupp, som väntas toppa gruppen, slåss man med största sannolikhet mot Serbien om andraplatsen i gruppen. Så förloraren här kommen behöva få ett resultat mot antingen Brasilien eller Serbien för att ha chans att nå slutspel.

Schweiz kommer till den här matchen med en förlust i ryggen i deras genrep mot Ghana. Trots det finns det en tyngd i Schweiz som jag inte riktigt ser i Kamerun.

Något jag värdesätter högt är spelare i form. Tre bärande spelare kommer in i turneringen i något som nog är deras bästa form i karriären hittills. Granit Xhaka går som tåget med sitt Arsenal, Fabian Schär har burit sitt Newcastle till en tredjeplats i Premier League och Manuel Akanji har fått rikligt med speltid i Manchester City som gått starkt. Spelare i form, och nyckelspelare i form i synnerhet, tror jag kan bli avgörande i matcher likt denna som lite står och väger.

Kamerun har en fin offensiv med Aboubakar, Choupo-Moting och Toko Ekambi, och där man öste in mål i Afrikanska mästerskapet förra året. Detta är dock något jag tror Schweiz kan stå emot, och kan man utmana Kameruns tvivelaktiga försvar tror jag det kommer skapas ytor.

Jag väljer att lita på Schweiz och att deras bärande spelare levererar, och gör dem det ska Schweiz ha goda chanser att vinna den här matchen.

Mitt spel blir därför Schweiz rak till 1.72 hos SpeedyBet!


Förväntad startelva Schweiz:
Sommer - Rodriguez, Akanji, Schär, Widmer - Xhaka, Freuler - Vargas, Show, Shaqiri - Embolo.

Förväntad startelva Kamerun:
Onana - Fai, Castelletto, N´Koulou, Ebosse - Hongla - Mbeumo, Ntcham, Anguissa, Toko-Ekambi - Choupo-Moting.

VM-TV: Melker och Oliver hittar en VM Dubbel!
This is the stats tab
This is the post tip