6. Los Angeles Galaxy 27 13 3 11 38:41 42

13 4 2 7 14:23 14

Formen
O, F, O, V, F

Los Angeles FC - LA Galaxy 3-3

Vi har att göra med två jämnbra lag i jämnbra form. Seattle kommer från seger borta mot Portland (2-1) och innan dess möttes faktiskt dessa två lag i LA. Slutresultat 2-2. Det var en speciell match eftersom mittbacken Steres tog ett rött kort efter bara sex minuters spel. Seattle tog ledningen i minut 42' innan Zlatan vände på steken med tio man.

Åtta minuter från slutet fick dock Seattle in kvitteringen, men trots allt starkt av Galaxy. Som även förlängde sin förlustfria svit mot rivalen LAFC senast (3-3). Två pyts av Zlatan i den matchen också så där har Galaxy en spelare i form. I MLS är det ofta hemmabetonade segrar men Galaxy känns lite på uppgång och det skiljer bara en pinne mellan lagen.