Serbien möter Brasilien i sista gruppspelsomgången för grupp E. Matchen spelas på Otkrytie Arena. Övriga lag i gruppen är Schweiz och Costa Rica.

Serbien lever på sin starka defensiv. Där spelarna som man väljer att luta sig emot i försvarsspelet är Branislav Ivanovic (Zenit St Petersburg) och Aleksander Kolarov (Roma). Ytterligare en spelare som är värld att nämna ur truppen som kommer åka till Ryssland och fotbolls VM 2018 är Nemanja Matic (Man U).

Brasilien är storfavoriter i grupp E och man är även favoriter till att vinna hem hela fotbolls VM 2018 (5,50. Leo Vegas). Truppen som reser till Ryssland är fullproppad med världsstjärnor. Den stora fixstjärnan är givetvis Neymar (PSG), men i truppen finns även andra spelare som också är värda att nämna. Marcelo (Real Madrid) och Phillippe Coutionho (Barcelona) är också spelare vi kommer få njuta mycket av i sommar.

Trotts att Serbiens sugmun är defensiven finner jag ändå värde i att spela BLGM här till 2,16. Jag tror nämligen Serbien kommer vara i poängbehov i denna match för att kunna säkra avancemang ifrån grupp E. Och att Bärselen går mållösa ifrån denna tillställning har jag svårt att se. Därför kommer också Serberna vara tvungna att öppna upp sig och gå framåt för att göra mål. Får man då fina 2,16 på BLGM tvekar inte jag.

1-3??

This is the stats tab
This is the post tip