På Röda Stjärnans arena i Belgrad, Stadion Rajko Mitic, ska Serbien ta emot Nations League mästarna Portugal i en spännande match i EM kvalet, där portugiserna får bära favoritskapet. Jag är enig med marknaden om att detta blir ett tufft möte, där Portugal är det bättre laget och en liten favorit till seger. Dock är jag oenig om att detta blir ett målsnålt möte. Serberna är alltid duktiga offensivt på hemmaplan och Portugal har gått ut och lovat att de ska gå för seger och då kommer också målen.

Efter att ha spelat tre matchen i gruppen har Serbien en vinst, ett kryss och en oavgjord match. Resan började med ett kryss mot just Portugal borta, för att sedan följas av en total kollaps i 0 - 5 förlusten borta mot Ukraina, som leder gruppen. I den sista matchen fick Serbien spela hemma och då blev det 4 - 1 mot Litauen. Givetvis är Litauen en mycket sämre motståndare än vad Portugal är, men dessa siffror ovan visar att Serbien inte riktigt har ordnat sina problem i försvarsspelet.

Att släppa in ett mål borta mot Portugal är givet, men att släppa in fem mål mot Ukraina borta och ett mål hemma mot Litauen gör mig övertygad om att Portugal, med sin X-faktor i Cristiano Ronaldo, kommer att göra mål på Serbien. Förbundskaptenen Fernando Santos har sagt till Reuters att "Matcherna är avgörande. Jag vill nå en direktplats till EM. Vi har kommit till en punkt där vi måste vinna de återstående sex matcherna." Portugal kommer att gå ut aggressivt för att göra mål.

Dock har Portugal skador i defensiven. Fernando Santos tvingas avvara den rutinerade mittbacksgeneralen Pepe på grund av skadebekymmer. Den 14 år yngre Ferro har kallats in i truppen. Det finns dock ingen fullgod ersättare för Pepe, vilket leder oss till att Portugal kommer att få svårt att hålla nollan, mot ett serbiskt landslag som har hittat självförtroendet och målformen igen. Dessutom har Serbien en stark offensiv med bland andra Tadic, Jovic och Mitrovic så chanserna är goda för ett serbiskt mål.

I mitt tycke är sannolikheten stor att båda lag gör minst ett varsitt mål i matchen. När marknaden erbjuder nästan dubbla pengar för utfallet finner jag ett stort värde i oddset och lägger ett spel på att båda lag gör mål till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos SpeedyBet .

---
Bonus hos SpeedyBet :
100% upp till 2 000 kr.
Sätt in 2 000kr, spela för 4 000kr.
Minsta insättning för att få bonusen är 200kr.
Omsättningskravet är 8 gånger bonussumman.
---

Bekräftad startelva Serbien:
Marko Dmitrovic, Nikola Milenkovic, Nemanja Maksimovic, Matija Nastasic, Aleksandar Kolarov, Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Darko Lazovic, Dusan Tadic, Filip Kostic & Aleksandar Mitrovic.

Bekräftad startelva Portugal:
Rui Patricio, Raphael Guerreiro, Ruben Dias, Jose Fonte, Nelson Semedo, Bruno Fernandes, William Carvalho, Danilo Pereira, Bernardo Silva, Goncalo Guedes & Cristiano Ronaldo.
---

This is the stats tab
This is the post tip