Tabelltrean Sevilla har ett tufft möte framför sig när tabellettan Barcelona kommer på besök, i den spanska La Liga. Matchen spelas som vanligt nuförtiden inför tomma läktare. Hemmafansen är något som Sevilla skulle ha behövt men får klara sig utan sina högljudda supportrar. Sevilla har haft det väldigt svårt mot Barcelona under deras senaste möten. Något lättare blir det inte denna gång heller, då Barcelona har en fin form samt att de har Real Madrid jagandes, så det är bara tre poäng som gäller.

Efter omstarten gjorde Sevilla en bra första match mot Betis, där Sevilla kontrollerade matchen, anföll på kanterna och hade marginalen och domaren med sig. Det blev en 2 - 0 seger, där Sevilla var det bättre laget. I nästa match borta mot Levante startade Sevilla piggt igen och tog en ledning direkt i början av andra halvleken. Men med 20 minuter kvar av matchen tappade Sevilla spelet och självförtroendet helt och lät Levante jobba sig in i matchen. Levante lyckades kvittera och var nära att vinna.

Detta är något som har drabbat Sevilla ett par gånger denna säsong. Det är nästan som att de i vissa matcher har en obligatorisk svacka under en längre tidsperiod och låter motståndarna göra lite vad de vill med bollen. Dessvärre är detta inget de har råd med mot Barcelona, som ibland behöver bara några minuters frånvaro i koncentration från motståndarlaget för att leda med ett par bollar. Med tanke på hur slutet av matchen mot Levante utspelade sig blir det oerhört tufft för Sevilla att plocka poäng.

För Barcelona är glödheta. Det blev en perfekt omstart med 4 - 0 borta mot Mallorca. Barcelona lyckades även hålla nollan i 2 - 0 segern hemma mot Leganes, där det blev ett bortdömt mål för Griezmann med bara några centimeters offside. Då har inte Leo Messi heller varit i toppform. Han har en förmåga att vakna till mot de bättre lagen. Det har hela Barcelona, som denna säsong har slagit Sevilla med 4 - 0 i det första mötet. Chansen är stor, med dessa förutsättningar, att Barcelona vinner matchen igen.

Speltips Sevilla - Barcelona:
2 - odds 2.20 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Diego Carlos, Jules Kounde, Jesus Navas, Ever Banega, Nemanja Gudelj, Joan Jordán, Lucas Ocampos, Luuk de Jong & Munir El Haddadi.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Nélson Semedo, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Arthur Melo, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Lionel Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip