Ett toppmöte spelas i den spanska La Liga när Sevilla tar emot stormakten Barcelona på Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla ligger på en fjärde plats i tabellen, där de har två poäng upp till tabelltrean Barcelona - som har spelat en match mer. Lagen möttes nyligen i semifinalen av den spanska cupen, Copa Del Rey, den 10 februari, där jag rekade under 2,5 mål i matchen. Sevilla vann det första mötet av två med siffrorna 2 - 0, där de spelade utmärkt i försvarsspelet. Jag förväntar mig ett liknande resultat.

Medan Sevilla är starka på hemmaplan, där de har fem raka ligasegrar så har Barcelona blivit starkare på resande fot, där de också har fem raka ligasegrar. Båda lagen kommer till matchen med varsin imponerande seger i ryggen, där Sevilla vann borta mot Osasuna med 2 - 0 medan Barcelona slog Elche hemma med 3 - 0. Så detta är ett möte mellan två riktigt formstarka lag.

När det gäller Sevilla så har laget försvarat sig på världsnivå och inte släppt in något mål i sina fem senaste ligamatcher. Mittbacken Diego Carlos har kommit tillbaka efter Corona, samt att kollegan Jules Kounde har haft en lysande säsong. Även lagkaptenen och högerbacken Jesus Navas har kommit tillbaka från sin skada. Det enda avbräcket är anfallaren Lucas Ocampos, som skadades då han blev kapad av Getafe-backen Djene - men detta ska inte påverka Sevillas fantastiska defensiv.

Barcelona har fått tillbaka mittbacksgeneralen Gerard Pique från skada , så deras backlinje är komplett och helt skadefri. Efter besvikelsen mot Cadiz, där Barcelona inte lyckades göra fler än ett mål, som kom på straff, i en match som slutade 1 - 1, lyckades de resa sig och vinna med 3 - 0 mot bottenlaget Elche. Sedan Piques återkomst från långtidsskadan har försvaret sett allt bättre ut, medan offensiven fortfarande sliter - som vi har fått se i Champions League mot PSG och ligan mot Cadiz på sistone.

Visst är både Sevilla och Barcelona starka i sina offensiv. Men de är också skickliga på att försvara sig och svåra att bryta ner. Båda lagen är med i titelstriden så det gäller att inte förlora detta viktiga ligamöte. Därför tror jag på en avaktande tillställning och att vi inte får se fler än två mål i matchen. Jag lägger ett spel med försäkring på under 3 mål på asiatiskt handikapp, som innebär pengarna tillbaka vid exakt tre mål, förlust vid fyra mål eller fler och vinst vid mållöst, ett eller två mål i matchen.

Speltips Sevilla - Barcelona:
Under 3 mål - odds 1.83 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Sergio Escudero, Joan Jordan, Fernando, Ivan Rakitic, Munir El Haddadi, Luuk de Jong & Alejandro Gomez.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Óscar Mingueza, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Sergino Dest, Pedri, Ousmane Dembele & Leo Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip