Betsson livestreamar matchen.

På Ramon Sanchez Pizjuan spelas en derbymatch som delar staden Sevilla i två delar - grönvit och rödvit - i den spanska La Liga. Det sägs att El Derbi Sevillano är en match som splittrar på familjer i flera dagar, både innan och efter matchen. På lördagskvällen tar Sevilla emot Real Betis i ett av Europas absolut hetaste derbyn. Med tanke på hur säsongen har sett ut och hur formen är kommer båda lagen ge järnet direkt från start och då är chansen stor att vi får se mål, tidigt i matchen.

Det börjar se ljust ut på Sevillas skadefront. De flesta spelare är redan tillbaka. Jag skulle säga att alla ordinarie spelare är tillbaka utom målvakten Tomas Vaclik, som fortfarande inte verkar startklar, i skrivandets stund. Den nya tränaren Joaquin Caparros har fått ordning på laget, där Sevilla har två 2 - 0 segrar i rad nu, mot Alaves hemma och senast mot Valladolid borta. När "lillebror" kommer på besök så ska Sevillas maskineri fortsätta ånga på och rivstarta matchen för att få en tidig ledning.

Det är fullt möjligt att Sevilla också kommer att lyckas göra ett tidigt mål. Dels är de duktiga på det, i synnerhet på hemmaplan, men också för att Betis försvar har haft stora problem på sistone. Följande skrev jag inför Villarreal matchen:

"Försvaret har gjort ett dåligt jobb. Det handlar inte bara om att Betis har släppt in mål i dessa samtliga tre matcher och att i två av matcherna har det blivit två och fler mål. Det har sett för det mesta uselt ut. En hönsgård, stundtals. Det har inte varit några positiva tecken alls på sistone heller, utan det fortsätter finnas en oro där. När Villarreal kommer på besök så är det verkligen ingen dröm motståndare, vare sig historiskt sett eller om vi kollar på dagens form."

Även Villarreal gjorde ett mål på Betis och missade en straff i slutet av matchen. Betis vann med 2 - 1, där de första två målen i matchen kom redan efter 13 minuter. Med det sagt har även Betis ändrat sin spelstil där de går på för fullt direkt från start. Detta har lett till att många mål har gjorts och på bekostnad av den tokoffensiva spelstilen även släppts in en del mål. På de fyra senaste matcherna har Betis både gjort mål och släppt in mål mot lag som Villarreal, Sociedad, Vallecano och Barcelona.

Marknaden har Sevilla som en klar favorit i matchen, till cirka 1,75 i odds, samt över 2,5 mål till cirka 1,55 i odds. Jag är enig och instämmer om att detta bara ska bli ett målkalas. Mest värde finner jag i att det blir mål i matchen innan klockan har slagit 30:00, eftersom båda lagen kommer att rivstarta och ge allt direkt - då kommer också lägen att uppstå samt goda chanser till omställningar och kontringar, som båda lagen är skickliga på. Jag spelar på mål före minut 30:00 till 1,70 i odds.

Själva oddset på mål före 30:00 finnes hos Betsson , Betsafe & Nordicbet .

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Daniel Carrico, Sergio Escudero, Gabriel Mercado, Franco Vazquez, Roque Mesa, Ever Banega, Pablo Sarabia, Munir El Haddadi & Wissam Ben Yedder.

Bekräftad startelva - Betis:
Pau Lopez, Sidnei, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Emerson, Junior Firpo, Andres Guardado, William Carvalho, Sergio Canales, Giovani Lo Celso & Jese.
---

This is the stats tab
This is the post tip