bet365 livestreamar matchen.

Efter tre månaders längtan är äntligen världens bästa La Liga tillbaka. Livet blir inte bättre än så. Nu kör vi!

På Ramón Sánchez Pizjuán Stadium spelas Derbi Sevillano, mellan lokalrivalerna Sevilla och Betis. Det är alltid jämna matcher när lagen möts, där publiken spelar en stor roll. Denna gång blir det dock utan publik och det innebär att Sevilla får klara sig utan sin tolfte spelaren på plan. I mitt tycke är det ett enormt avbräck, då publiken hade verkligen fått igång Sevilla som möter en hungrig lillebror som utan tvivel har rustat upp sig för att utmana om samtliga poäng i matchen. Det här blir ett tufft möte.

Det råder ingen tvekan om att Sevilla har haft en lyckosam säsong, med Julen Lopetegui som manager. Efter 27 spelade omgångar befinner dig Sevilla bakom giganterna Barcelona och Real Madrid. Det innebär också att Sevilla har Real Sociedad, Getafe, Atletico Madrid och Valencia precis bakom sig, där alla krigar om en Champions League biljett till nästa säsong.

Problemet för Sevilla denna säsong har dessvärre varit hemmaspelet, där de har vunnit sex, kryssat fem och förlorat två matcher. Tidigare har deras hemmastadion varit en fästning där de har klarat av att slå allt och alla, men denna säsong har de misslyckats med detta och inte ens vunnit hälften av sina matcher. Lättare blir det inte heller när ärkerivalen Betis kommer på besök.

Även om Betis har blandat och gett under säsongen och befinner sig i mitten av tabellen, så har de gjort det bra med Rubi som huvudtränare. Deras problem har varit bortaspelet, eftersom de har endast en seger på bortaplan. De har förlorat sex av tretton bortamatcher. Resten har de kryssat. Mötet mot Sevilla kan knappast ses som ett bortamötet, då matchen spelas utan publik.

Då Betis senast gjorde en fantastisk match när de slog Real Madrid hemma med 2 - 1 och har även i de tidigare matcherna varit framgångsrika i sin offensiv är deras tidigare måltorka över. Kvalitén är hög i offensiven. Med en bra form i anfallsspelet är Betis starka nog för att kunna utmana alla lag, precis som vi såg mot Real Madrid. Utan publik blir detta en mycket jämn tillställning. Marknaden har dock Sevilla som en klar favorit, så jag finner ett stort värde i att Betis plockar poäng till dubbla pengar.

Speltips Sevilla - Betis:
Betis med asian handicap +0,5 - odds 2.01 hos bet365 .

bet365 streamar alla La Liga-matcher.

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Reguilón, Jules Kounde, Diego Carlos, Jesus Navas, Oliver Torres, Fernando, Joan Jordán, Lucas Ocampos, Luuk de Jong & Munir El Haddadi.

Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Emerson Aparecido, Marc Bartra, Sidnei, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Sergio Canales, Carles Aleña, Cristian Tello, Nabil Fekir & Borja Iglesias.
---

This is the stats tab
This is the post tip