Det väntar en riktig lurig match för Sevilla när de tar emot Elche på Ramón Sánchez Pizjuán i den spanska La Liga. Sevilla har gjort lysande ifrån sig, även om dagsformen är inte den bästa, och parkerar på en fjärde plats i tabellen - där de både har en bit upp till Barcelona och Real Madrid samt ner till Real Sociedad. Vinsten i derbymatchen mot Real Betis kostade Sevilla tre spelare, som kan vara avgörande när ett pånyttfött lag som Elche, med en grym form sedan tränarbytet, gästar dem med kort varsel.

Sevilla har haft bara 68 timmar på sig att förbereda sig för denna match, då El Gran Derbi avslutades sent i söndags. Det blev en 1 - 0 seger för Sevilla, som fick slita hårt för att behålla samtliga poäng. Spelarna såg slitna ut efter matchen och det är inte så konstigt med tanke på det tuffa spelschemat som har varit i ligan, Champions League och den spanska cupen under denna mars månad. Under matchen drabbades Sevilla av ett stort avbräck då den centrala mittfältaren, den stora bollvinnaren, Fernando, klev av skadad. Dessutom drog mittfältaren Joan Jordan och mittbacken Diego Carlos på sig gula kort, som är deras femte för säsongen - vilket innebär en matchs avstängning. Så det är tre rejäla avbräck för Sevilla, vars form inte har varit den bästa.

Fran Escriba är den nya tränaren i Elche, som krigar för sin överlevnad. Nyligen vann Elche mot just Sevilla hemma med siffrorna 2 - 1. Elche fick då näsan ovanför vattenytan då de ligger precis ovanför nedflyttningen. Därefter spelade de borta mot Real Madrid, där Elche hade en ledning fram tills 73:e minuten då Karim Benzema kvitterade. Samma anfallsstjärna gjorde segermålet på övertid. Den var en snöplig förlust. Elche är ett fysiskt starkt lag som Sevilla kommer att få problem med att bryta ner.

Elche har fått vila en dag extra. Jag rekade att Elche skulle täcka handikapp linan på två måls marginal (+2), vilket de också gjorde mot Real Madrid. Denna gång spelar jag på att Elche täcker handikapp linan på +1,5 mål, vilket innebär en förlust vid två eller fler måls seger för Sevilla (2–0, 3–1, etc.) och vinst vid en ett måls seger för Sevilla, oavgjort i matchen eller en Elche seger.

Speltips Sevilla - Elche:
2 asian +1,5. Odds 1.75 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Sergi Gomez, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Ivan Rakitic, Suso, Oscar Rodriguez, Oliver Torres & Youssef En-Nesyri.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Elche:
Edgar Badia, Josema, Dani Calvo, Gonzalo Verdu, Helibelton Palacios, Fidel Chaves, Ivan Marcone, Raul Guti, Josan Fernandez, Lucas Boye & Guido Carrillo.
---

This is the stats tab
This is the post tip