Uefa Europa League mästarna Sevilla är på jakt efter sina första poäng i den spanska La Liga när de gästas av Girona på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Efter att ha förlorat sina två inledande matcher kommer Sevilla att vara revanschsugna och taggade till tänder. Girona har fått en fin start - men uppgiften är blytung. Att resa hem med poäng blir svårt.

Sevilla, som senare ska spelat i Champions League, behöver rycka upp sig. Efter att ha förlorat premiären mot Valencia, där en utvisning visade sig vara kostsam, blev det även nederlag på Mendizorrotza Stadium mot Deportivo Alaves. Tränaren Jose Luis Mendilibar har anfallsvapen i massor. Något vi har fått se prov på. Däremot har försvaret underpresterat kraftigt, med sex insläppta mål på två omgångar. Usch!

Girona, å andra sidan, som slutade i mitten av tabellen förra säsongen, har inlett piggt. Borta mot Real Sociedad lyckades man kvittera till sig en poäng. Sist slogs Getafe med 3 - 0, där Cristhian Stuani nätade två gånger om. Girona är ett erkänt starkt hemmalag, som ändå brukar få med sig poäng på Estadi Montilivi. Värre är det när laget är på resande fot. Tränaren Michel har tagit in Artem Dovbyk, Daley Blind och Yangel Herrera, men tappat Oriol Romeu till FC Barcelona och Ramon Terrats till Villarreal.

Tar Sevilla sin första seger?

Hos Girona är det en massa spelare i sjukstugan. Som Alexander Callens, Borja Garcia, Santiago Bueno, Ibrahima Kebe, Joel Roca, Ricard Artero och Toni Villa. Klara avbräck, som kan visa sig vara märkbara i ett tufft bortamöte mot Sevilla, som är på desperat jakt efter poäng. Då Sevilla är brutalt hemmastarka är sannolikheten stor att de hamnar på poängtavlan, genom att ta samtliga pinnar i matchen.

Därmed lägger jag ett spel på att Sevilla besegrar Girona. Till lite mer än dubbla pengar i odds.

Speltips Sevilla - Girona:
1. Odds 2.10 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip