I grupp J av Europa League har vi en spännande avslutning när Sevilla tar emot Krasnodar på Ramon Sanchez Pizjuan. För att Sevilla ska säkra avancemanget krävs det minst en vinst, om de inte ska vara beroende av andra resultat. För att vinna gruppen dock, krävs det dock att de gör det med handikapp siffror, för att vara helt säkra. Då Sevilla har en bättre spelare på samtliga positioner på plan och kommer att ge allt i denna match är jag helt övertygad om att Sevilla kommer att vinna gruppen.

Tabellen i gruppen är som följande:
FC Krasnodar 12 poäng
Sevilla 9 poäng
Standard Liege 9 poäng
Akhisarspor 0 poäng

Matcherna som är kvar är Sevilla - Krasnodar och Akhisarspor - Standard Liege. Vad sker om Sevilla vinner och om Standard Liege vinner sina matcher. En lång förklaring finner du här (under Tiebreakers):
https://en.wikipedia.org/wiki/2018–19_UEFA_Europa_League_group_stage

Jag är medveten om att det inte endast är en Sevilla vinst med handikapp siffror som tar dem vidare och/eller gör att de vinner gruppen, men jag är helt övertygad om att Sevilla kommer att ge 100 % att vinna matchen med så stora siffror det bara går för att verkligen försäkra sig om en gruppvinst.

Sevilla kommer oavsett till start med bästa möjliga elva. Anledningen är att de vill vinna gruppen för att få en enklare motståndare i nästa omgång. Självklart ska de klara av att vinna denna match, med tanke på den kvalitén som finns i Sevillas lag - i jämförelse med Krasnodar. Annars är det en stor flopp och besvikelse och det har inte riktigt Sevilla varit denna säsong. Sevilla är nämligen tvåa i tabellen av den spanska La Liga, med tre poäng bakom Barcelona.

I Europa League har Sevilla oftast spelat med en annan startelva, i jämförelse med ligan. När Sevilla dock har behövt steppa ut, bland annat efter en seg inledning borta mot Krasnodar, där Sevilla förlorade med 1 - 2, har de alltid lyckats med bedriften. Mot just Krasnodar ställde Sevilla upp med ett lag, där inte ens hälften av spelarna kommer att platsa i denna match. Här kommer de stora spelarna inte längre att sitter på bänken utan börjar matchen direkt på planen.

I och med detta blir det full fart framåt direkt för Sevilla, som kommer att ge järnet och göra mål, i vanlig ordning, på hemmaplan. Det säkraste sättet att vinna gruppen är genom att slå Krasnodar med handikapp siffror, helst med resultatet 2 - 0 eller 3 - 0. Även om Krasnodar ligger på en andra plats i den ryska ligan så har inte formen varit på topp, där de har kryssat både i den inhemska cupen och senast i ligamatchen mot FC Ufa - som ligger trea från slutet.
Krasnodar har ett tungt avbräck då skyttekungen Ari (spelade i ryska A-landslaget i senast i Nations League mot Sverige) är skadad. Även "busen" Pavel Mamajev (10/3) saknas så klart igen.

Det finns ett märkbart avbräck i Sevilla och det är mittfältaren Pablo Sarabia, som är avstängd, men i övrigt ska alla stjärnor vara fit-for-fight. Sevilla var nära att ta samtliga tre poäng mot Valencia, som lyckades kvittera i slutminuten. Här är det dock hemmaplan som gäller, mot en betydligt svagare motståndare, så jag är övertygad om att Sevilla, med sina 5 (!) Europa League titlar vinner denna sista gruppspelsmatch med handikapp siffror.

Därmed lägger jag ett spel på Sevilla -1,5 mål, till oddset 2,10 - som kan läggas hos MrGreen , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Sevilla: Tomas Vaclik, Sergi Gomez, Simon Kjaer, Gabriel Mercado, Sergio Escudero, Franco Vazquez, Ever Banega, Roque Mesa, Quincy Promes, Andre Silva & Wissam Ben Yedder.

Preliminär startelva Krasnodar: Matvei Evgenievich Safonov, Sergei Petrov, Aleksandr Martynovich, Uros Spajic, Cristian Ramirez, Yuri Gazinskiy, Charles Kabore, Christian Cueva, Wanderson, Ari & Dmitri Stotskiy.
---

This is the stats tab
This is the post tip