bet365 livestreamar alla FA-cupmatcher.

FA-cupen snurrar vidare i veckan.
Femte omgången, alltså nu avgörs det vilka lag som når "kvartarna".

Normalt brukar jag inte reka/spela på bottenlag i Premier League i den här cupen. Då en resa i FA-cupen inte är prioriterad när man slåss för sitt liv.
Men.
Med Sheffield United är det annorlunda.
Laget har länge varit hjälplös jumbo och jag har varit inne på att man har använt cupen för att hitta självförtroende och på så vis få till ett "mirakel" i ligan.
Och lite så har det blivit...

Miraklet är väl kanske att ta i men i och med cupsegrarna har man fått igång sitt spel, man ser betydligt bättre ut nu och slog sedan också Newcastle, Manchester United, WBA och var i söndags nära att plocka poäng även mot Chelsea.
Trots det mycket förbättrade spelet har man ändå 12 poäng upp till fast mark.
Så jag tror att manager Chris Wilder fortsatt är inne på att vilja gå längre i cupen och fortsätta "momentumet" som klubben trots allt är inne i just nu.

Och även om man skiftar på lite spelare, blir det inte så mycket sämre. Kan till och med bli bättre om avbytarna senast mot Chelsea (1–2), McGoldrick, Sharp och Brewster får starta. Ethan Ampadu lär dessutom återkomma eftersom han inte fick möta sin ordinarie arbetsgivare; Chelsea. Även Enda Stevens, Ben Osborn & Lys Mousset är sannolikt tillbaka här.

Så Sheffield United lär trumma vidare här och laget ser faktiskt riktigt bra ut numera.
Bristol City?
Iskall form.
Tre raka förluster i ligan.
Har problem i backlinjen, inte minst på vänsterbacksposittionen där man dras med skador. På den kanten släpper man hela tiden till lägen och mål. Det borde ett "pånyttfött" Sheffield United också kunna utnyttja.
Bristol dras också med tung skada på Chris Martin (2 mål och 5 assist).

Raka ettan spelas till 1.675 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip