Sheffield United tar emot ett tredje placerat Chelsea i den 35:e omgången av Premier League.
Mitt speltips: 1X till 2.38 gånger pengarna på 888sport , Casumo & Unibet .

Hemmalaget Sheffield dippade lite efter omstarten och började knackigt och tog en poäng de tre första men den dippen varade inte länge och man är nu på banan igen. Man har sju poäng de tre senaste matcherna varav de sju poängen är två starka hemmavinster mot Wolves och Tottenham. Man har under säsongen varit en av de stora överraskningarna och länge varit med topp 5 men nu dippat ner på en sjunde plats, vilket fortfarande gör att Sheffields Europa drömmar lever.

Chelsea har varit extremt formstarka sedan omstarten och man har vinster mot City i ligan och Leicester i cupen nyligen och nu senast med 2-3 mot Crystal Palace. Man ligger på en tredje plats i ligan och har i Champions League spel nästa säsong i egna händer, dock Leicester och United tätt efter sig. Nu ska man spela en tuff bortta match mot ett starkt hemmaspelande Sheffield, tuff uppgift som väntar.

Chelsea kommer till matchen som favoriter det gör dem, men jag tror på en oerhört tight match och Sheffields Europa drömmar lever fortfarande efter de senaste matcherna, detta blir en stor motivations boost tror jag. Som sagt hemmalaget är tillbaka efter den korta "dippen" man hade och då är dem svårspelade speciellt på hemmaplan det vet man sen tidigare i år. Därför tror jag att hemmalaget kan störa Chelsea riktigt rejält och kriga till sig en pinne eller mer?

This is the stats tab
This is the post tip