FA-cupkvartsfinal mellan Sheffield Utd och Arsenal väntar på söndagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
1.78 hos Casumo , LeoVegas & Unibet .

Utslagsmatch mellan ett defensivt starkt Sheffield United mot ett uddlöst Arsenal. Då väljer jag underspelet.

Sheffield United har gått mållösa från samtliga matcher efter återstarten:
0-0 mot Aston Villa.
3-0-förlust mot Newcastle.
3-0-förlust mot Man United.

Laget såg segt och trött ut mot både Newcastle och Man United. Får nu fyra vilodagar och är tillbaka på hemmaplan - kan säkert hitta energi i det trots bristen på publik. Men kommer såklart inte bjuda på någon champagnefotboll. Lär bli det vanliga välorganiserade och tajta försvarsspelet. Det är trots allt bara fyra lag som gjort färre mål i PL än vad Sheffield United gjort.

Arsenal får bara två vilodagar efter segern mot Southampton i torsdags. Rätt svårt att sia om vilken elva de väljer, men vi kan konstatera att:
Bellerin, som dragits med stora skadeproblem senaste åren, spelat 270 minuter i återstarten. Kan han starta igen? Om inte, blir det troligen en mer defensiv högerback.
Aubameyang har spelat 270 minuter i återstarten. Redo för 90 igen?
Özil har inte ens använts en enda minut ännu. Kreativiteten på mittfältet finns just nu i sjön.

Offensiven skrämmer inte nu. Bjöds på 1-0-målet mot Southampton och kunde skapa en del på kontringar, men från öppet spel är det torftigt för dagen. Även om Sheffield United släppt in sex mål senaste två matcherna är det ett defensivt starkt lag. Får tillbaka Henderson i målet, vilket är viktigt.

Kan se 0-0 stå sig en bra bit in i matchen. Jag tror det här blir en tajt och målsnål historia, där inget av lagen gör två mål. 1-0, 1-1, 0-1 känns som tänkbara resultat.

Speltips Sheffield United vs Arsenal:
Under 2,5 mål i matchen - odds 1.78 hos Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip