Wolves reser till Sheffield på onsdagen.
Mitt speltips: Raka bortasegern.
2.18 hos Betsafe & Nordicbet .

Efter tre raka segrar utan att släppa in mål i återstarten gick Wolves på pumpen mot Arsenal senast. Var en jämn match som kunde gått hur som helst. Första målet blev avgörande. Tycker fortfarande inte det ska vara någon fara vad gäller formen på jämna, tunga och svårspelade Wolves, som jobbar vidare med sin elva. Har bara spelat fyra matcher i återstarten och får här tre vilodagar, så bör kunna matcha bästa lag igen. Nästa match är först på söndag.

Tänkbart lag:
Patricio
Boly, Coady, Saiss,
Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny
Jota, Jimenez

Sheffield United får en vilodag mindre än Wolves här. Spelade en rätt tuff match mot Burnley i söndags, vilket var sjätte matchen sedan återstarten. Snurrar runt på rätt få spelare i en tunn trupp och jag tycker laget sett rätt trötta ut, bortsett urladdningen mot Spurs förra veckan. Saknar Fleck och Lundstram (9 av 34 ligamål), så det dräller inte av mittfätlsalternativ. Har nu halkat så långt efter att den Europaplats som de jobbade mot tidigare är en bit bort nu. Är väl i sin ordning, de ska inte kunna konkurrera på övre PL-halvan över tid. Har gjort en mycket bra säsong oavsett. Går dock inte att komma ifrån att de överpresterat och sprungit väl bra den här säsongen. Saknar klass offensivt, men har gjort det bra tack vare en stabil offensiv och storspelande målvakt. Tänkbart lag:

Henderson,
Basham, Egan, O´Connell
Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens
McBurnie, Mcgoldrick

Wolves måste vinna i racet om Europaplatserna. Tycker de ska vara en klass bättre mot ett Sheffield United med mindre hemmaplansfördel än normalt när läktarna är tomma. Kan tänka mig att vi får se en liknande match som de tre första de spelade efter - 0-0 ett bra tag och sedan en avgörande prestation av Jimenez eller Traore.

0-1/2?

This is the stats tab
This is the post tip