SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Falkenberg gästar Sirius på måndagen.
Mitt spel: En specialare - över 2,5 mål i matchen + båda lagen gör mål. Finns hos bet365 till 1.95 under fliken mål -> totalt antal mål.

Europaplatsjagande Sirius på sjätte plats mot femtondeplacerade Falkenberg. Poängbehov hos båda lagen såklart - av lite olika anledningar. Jag tror på en målrik match mellan två lag som bara lyckats hålla nollan två gånger var på hela säsongen.

Sirius har släppt in 30 mål. Bara tre lag i hela serien har släppt in fler mål inför den här omgången. Spelar som ett topplag offensivt (bara två lag har gjort fler mål) men släpper in för många billiga mål. Svagt målvaktsspel och en backlinje som inte är superbekväma när de sätts på prov. Saknar avstängde mittbacken Björkström, så kommer bli lite rotation i backlinjen.

Falkenberg har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna. Kommer från en fin insats mot Varberg där de rättvist vann med 2-0. Har ett anfallsspel jag tror passar Sirius ganska dåligt:
- Tar tillvara på varenda fast situation om det så är ett inkast, frispark eller hörna. Flyttar fram mycket folk och är tunga att möta. Det trivs Sirius inte särskilt väl med.
- Stora och tunga anfallare som sliter hårt. Laget ger aldrig upp i matcherna, oavsett vad det står. Det som gjort att laget gjort sena mål i flera matcher.

Falken har som sagt bara lyckats hålla nollan två gånger hittills. Mot ett Sirius som visar på fortsatt bra form bör de få svårt att hålla tätt igen. Vecchia, Sugita och de andra var mycket bra i den svåra bortamatchen mot Häcken förra veckan. 1-1 var i underkant för deras del, de förtjänade att vinna och göra fler mål sett till hur det såg ut. Båda lagen har gjort mål och matchen har haft över 2,5 mål i 8 raka hemmamatcher för Sirius del.

Tror på mycket bra chans för bägge lagen att näta här och jag tror inte vi landar på 1-1. Ser framför mig slutresultat som 3-1, 2-1, 2-2, 1-2, 4-2 eller liknande.

This is the stats tab
This is the post tip