Hammarby reser till Uppsala för bortamatch mot Sirius på onsdagen.
Mitt speltips: Hammarby asian -1. Spelet innebär pengarna tillbaka om Bajen vinner med uddamålet. Vinst om Hammarby slår Sirius med 2+ mål.

Ruggigt flow i Bajen för dagen. Öser in mål och klarade senast äntligen av att slå AIK i ett derby. Ska erkänna att jag trodde att AIK återigen skulle gneta sig till en trea i derbyt. Men Hammarby vann klart rättvist. Har nu hugg på guld och Europaplatser. Bra form på många offensiva spelare. Nu även fått tillbaka Junior som ett mittfältsalternativ.

Den här matchen kommer efter bara två dagars vila, men tror Bajen kommer in med ett ruggigt boostat självförtroende efter AIK-matchen. Det är en kort resa till Uppsala, så Hammarby kommer säkert ha med sig en hel del fans och hemmaplanskänsla. Ett konstgräsunderlag som passar laget också. Kacaniklic och Rodic är avstängda, så minst två spelare kommer roteras in. Redo för Tankovic, som varit lite mindre het senaste veckorna jämfört med sommaren, att kliva fram igen.

Sirius är fortsatt indragna i bottenstriden. Men har tre poäng ner till kvalplatsen, så läget är inte superakut. Frågan är om de inte har lite ögon på helgens match mot Sundsvall redan här. Det är ju snarare i den matchen kontraktet ska säkras. Om Allsvenskan brukade vara en serie där alla slår alla är det i år en tydlig nivåskillnad mellan toppen och botten. Det är ytterst få skrällar och topplagen radar upp rätt tydliga segrar mot undre halvan-lagen. Tror att så blir fallet även här. Sirius väger lite för lätt mot den här typen av motstånd. Förlorat klart mot Norrköping, AIK, Häcken och Djurgården senaste tiden och tror Bajen vinner igen här.

0-2 eller 1-3 känns som troliga slutresultat.

Speltips: 2 asian hcp -1 - odds 1.99 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip