Helsingborg gästar Sirius på söndagen.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på Helsingborg. Spelet sitter om HIF tar poäng. Bethard eller bet365 .

Sirius går in i den här matchen med fyra poäng efter hemmaseger mot Sundsvall och 0-0 i Värnamo.
Helsingborg står på noll poäng efter två uddamålsförluster mot Hammarby och IFK Göteborg.

Tror det är dags för Helsingborg att ta sin första poäng här. Visst, matchen spelas på konstgräs, vilket inte är deras favoritunderlag. Och de saknar ett par långtidsskadade pjäser. Men tror att de borde bli bättre och bättre ju mer de växer in i den allsvenska kostymen och det finns mer att hämta från deras lag än de visat hittills. Trots två rätt tuffa matcher har de ändå varit hyfsat med i matcherna.

Ställs mot ett Sirius som älskar sitt bollinnehav. Kan dock stundtals bli lite uddlösa och är väldigt beroende av Kouakou. Har lite defensiva problem med en del spelare som saknades och var rätt illa ute i premiären mot Sundsvall. Och om det var något lag som låg närmare segern i Värnamo var det nykomlingarna (11-5 i avslut, 1.15-0.4 i xG och 11-3 i hörnor). Så fyra poäng är bra utdelning för Sirius i min bok. Kör sällan över lag och vinner klart (två segrar med mer än ett mål i fjol exempelvis).

Räknar med att Helsingborg backar hem och låter Sirius ta hand om bollinnehavet. Jag ser framför mig en matchbild är ett relativt uddlöst Sirius stångar sig blodiga mot HIF-försvaret samtidigt som de stundtals kan bli sårbara i kontringsspelet.

Jag tror på få mål och rätt få målchanser. 1-1?

This is the stats tab
This is the post tip