Omgång 26 av den kroatiska 1. HNL inleds på Gradski Stadion där vi har ett bottenmöte mellan Slaven Belupo som tar emot jumbon Rudes. Marknaden har 1,25 i odds på hemmalaget, som är trea från slutet av tabellen, men det är mest för att Rudes har 20 förluster på 25 spelade matcher. Dock har Rudes blixtrat till på sistone så detta behöver inte bli något målkalas, då Rudes har jobbat med sina problem och stärkt upp försvaret. Det ska därmed inte erbjudas dubbla pengar på en målsnål historia.

Det är verkligen inte som så att Slaven Belupo är något bra lag. Tvärtom. De har en oavgjort och fyra förluster på de fem senaste ligamatcherna så formen är långt ifrån toppen. I två av dessa fem matcher har inte Slaven Belupo ens lyckats göra något mål. I de övriga har det endast blivit ett mål framåt, så jag har svårt att se att Slaven Belupo ska spotta in mål på något lag alls i ligan. Lagen har redan mötts två gånger denna säsong och båda möten slutade oavgjort. Se här:

1. HNL: 10/12, 2018
Rudes 1 - 1 Slaven Belupo

1. HNL: 21/9, 2018
Slaven Belupo 1 - 1 Rudes

I båda möten har det förekommit sena mål, i den sista kvarten.

När det gäller Rudes så har de oftast problem att göra mål på bortaplan och spelar med en defensiv uppställning när de reser iväg. Även om säsongen har varit ett fiasko har det ändå sett okej ut på sistone. De kommer från en 0 - 3 förlust borta mot Hajduk Split och dessförinnan blev det en vinst med 2 - 0 hemma mot Inter Zapresic och mållöst borta mot NK Lokomotiva, som är fyra i tabellen. Det blev också två förluster mot HNK Gorica och Rijeka men det ser ändå mycket bättre än på länge.

Då det ändå i slutändan är två lag som möts, som har problem med målskytet, ska inte marknaden erbjuda en bit över dubbla pengar på att matchen ska sluta med max två mål. Därmed finner jag ett värde och lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen till 2,05 i odds. Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Slaven Belupo:
Ivan Filipovic, Krystian Nowak, Milos Vidovic, Bruno Goda, Ivan Jajalo, Luka Menalo, Zvonimir Sarlija, David Puclin, Marko Karamarko, Ivan Krstanovic & Bruno Bogojevic.

Preliminär startelva - Rudes:
Ivan Banic, Luka Smoljo, Vilibald Vuco, Luka Pasaricek, Dragan Juranovic, Franko Kovacevic, Tomislav Strkalj, Josip Filipovic, Dino Halilovic, Sinisa Rozman & Vitali Lisakovich.
---

This is the stats tab
This is the post tip