Leicester har varit en av säsongens positiva överraskning i Premier League.
Visst hade man ett guldläge att nå Champions League redan förra säsongen, men i somras klappade man ihop.
Brendan Rodgers har sedan gnuggat på med nästan exakt samma material – sålde Ben Chilwell och plockade in Wesley Fofana samt Timothy Castagne – och har en mycket samspelt elva.

Leicester har haft lite trassel med skador under säsongen, men löst dom på ett bra sätt. Nu på slutet har dock supertrion Wilfred Ndidi, James Maddison, och Jamie Vardy varit skadefria och då har det sett riktigt bra ut.
Laget har tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna och kommer närmast från en tung 3–1-seger mot Liverpool FC.

Leicester går in för Europa League och lokaltidningen hemma i Leicester tror att man startar med bästa tänkbara lag. Det innebär ett starkt centralt mittfält med landslagsmännen Wilfred Ndidi/Youri Tielemans som sedan komletteras av James Maddison, Harvey Barnes och så då längst fram; Jamie Vardy.
Leicester har lite problem defensivt men kan ställa upp med en fembackslinje där ganska färske Luke Thomas kan bli vänsterback, tre backar centralt i Daniel Amartey, Jonny Evans, och Caglar Soyuncu medan Marc Albrighton blir högerback.
Det här tycker jag är en elva som ska slå ett tjeckiskt motstånd.
Så pass bra har man varit i PL.

Slavia Prag toppar ligan hemma i Tjeckien som vanligt, och föll klart i CL-kvalet mot Midtjylland. I Gruppspelet kom man sedan tvåa bakom Bayer Leverkusen.
Nu möter man helt enkelt ett för bra lag.
Firma Maddison & Vardy löser den här tvåan.
Spelas till 2.20 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip