Åttondelsfinal, del 2 av 2, av Europa League där vi har ett spännande möte mellan Slavia Prag som tar emot Sevilla på Eden Arena inför cirka 20 000 åskådare. Marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar på en Sevilla seger och det är vidöppet oddsmässigt kring vilket av lagen som tar sig vidare. Det första mötet slutade 2 - 2 så Sevilla kommer att behöva gå för att göra mål. Med tanke på vilken målform Sevilla är i för tillfället och hur pass svaga defensivt så kan detta lätt bli ett målkalas.

Slavia Prag ska inte på något sätt underskattas. Laget har spottat in mål i Tjeckiska förstaligan, som de leder med sex poäng före Viktoria Plzen. Anledningen till att det har gått så bra för Slavia Prag är för att laget har gjort i snitt 2,5 mål per match. Även i Europa League har Slavia Prag gjort en massa mål. Det blev 4 - 1 borta mot Genk och senast 2 - 2 borta mot Sevilla. Slavia Prag kommer från en 4 - 0 seger hemma mot tabell femman Banik Ostrava. Det visar verkligen styrkan i Slavia Prags offensiv.

Och är det något lag som har hittat målformen så är det Sevilla. Målsnittet för de fem senaste matcher ligger på 2,40. Här är Sevillas fem senaste matcher:

La Liga: 10/3, 2019
Sevilla 5 - 2 Real Sociedad

Europa League: 7/3, 2019
Sevilla 2 - 2 Slavia Prag

La Liga: 2/3, 2019
Huesca 2 - 1 Sevilla

La Liga: 23/2, 2019
Sevilla 2 - 4 Barcelona

Europa League: 20/2, 2019
Sevilla 2 - 0 Lazio

Det går minst sagt att konstatera att det svänger en hel del om Sevilla. De släpper in alldeles för många mål bakåt, men samtidigt gör de också en massa mål framåt. Ironiskt nog går då tränaren Pablo Machin ut med att han kräver fler mål framåt från Sevillas sida, med tanke på antalet chanser som Sevilla skapar. Mot Real Sociedad hade Sevilla 21 avslut och gjorde 5 mål och mot Slavia Prag hade Sevilla 18 avslut och lyckades göra 2 mål. Pablo Machin avslutar med en kommentar kring Slavia Prag matchen "Jag har sagt att vi har alla möjligheter att gå vidare och vi kommer att ge allt vi har och lite till."

Räkna med att Sevilla kommer att vara taggade till tänder, eftersom de måste göra mål för att ens ha en chans att gå vidare.

Då båda lagen är grymt skickliga på att göra mål, samtidigt som Sevillas försvar är ur form, ska detta återigen bli en målrik match. Att matchen slutar med minst tre mål finner jag en stor sannolikhet för och tycker att det borde vara fallet minst två gånger av tre. Därmed finner jag ett värde i oddset 1,78 på att matchen slutar över 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet.

Oddset 1,78 på att matchen slutar med över 2,5 mål finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Slavia Prag:
Ondrej Kolar, Jan Boril, Ondrej Kudela, Simon Deli, Michael Ngadeu-Ngadjui, Alex Kral, Tomas Soucek, Ibrahim Traore, Miroslav Stoch, Lukas Masopust & Milan Skoda.

Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Daniel Carrico, Simon Kjaer, Sergi Gomez, Jesus Navas, Pablo Sarabia, Ever Banega, Roque Mesa, Quincy Promes, Wissam Ben Yedder & Munir El Haddadi.
---

This is the stats tab
This is the post tip