Speltips: Sol de America - Libertad Asuncion

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-29 23:00
Land: Paraguay
Liga: Primera Division
Odds: 2.00
Tips: Under 2,5 mål
Spela på Speltips Sol de America - Libertad Asuncion
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Luis Alfonso Giagni i Paraguay spelar Sol de America sin tredje ligamatch för denna säsong i Primera Division, då Libertad Asuncion kommer på besök. Marknaden erbjuder en bit under dubbla pengar på en rak hemmaseger och detta avråder jag starkt att ta, med tanke på hur stabila Libertad Asuncion har varit i inledningen av denna säsong. Även om endast två matcher har spelats går det redan nu att förutspå att detta blir en tuff kamp och därmed en målsnål match också.

Även om Sol de America är det bättre och högre tippade laget, så har de inlett säsongen med en hel del slarv i försvarsspelet. I den första matchen hemma mot Nacional Asuncion, som de vann med 2 - 1, var det premiärnerver men sedan i den andra matchen, borta mot River Plate, hade Sol de America mer bollinnehav och fler skott på och utanför mål, men klarade inte av att hålla tätt bakåt. Två mål har Sol de America gjort framåt i båda sina matcher, men det blir svårare mot Libertad Asuncion.

För Libertad Asuncion har ännu inte släppt in något mål bakåt. De har spelat väldigt defensivt i inledningen och vunnit sina båda matcher med 1 - 0, borta mot San Lorenzo och hemma mot Guarani. Den senaste matchen mot Guarani, som är ett betydligt sämre lag, kan man kräva mer utav Libertad Asuncion - men dessvärre är de inte så mycket bättre än vad siffrorna visar. Libertad Asuncion hade två skott på mål, varav det första var på straff som Edgar Benitez satta i den 5:e matchminuten.

I och med att Libertad Asuncion fokuserar på att försvara sig väl, vilket de också har lyckats med, och sedan på omställningar och kontringar, så gör de inte så många mål. Det kommer också att bli svårt för dem att göra mål på Sol de America, som är ännu svårare än de andra två tidigare motståndarna, så det blir ännu mer fokus på försvarsspel för Libertad Asuncion - något de är urstarka på. Därmed finner jag ett värde i oddset 2.00 på att matchen slutar under 2,5 mål och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos bet365.

---
Preliminär startelva Sol de America:
Martin Silva, Ivan Piris, Paulo Da Silva, Diego Viera, Alexander Mejia, Alfio Oviedo, Matias Espinoza, Cristian Riveros, Ivan Franco, Blas Caceres & Edgar Benitez.

Preliminär startelva Libertad Asuncion:
Facundo Cobos, Aldo Vera, Jorge Mendoza, Ruben Escobar, Nildo Viera, Ivan Villalba, Milciades Portillo, Rodrigo Ruiz Diaz, Federico Jourdan, Gustavo Velazquez & Aldo Cubilla.
---
  Sol de America - Libertad Asuncion
Spela på Speltips Sol de America - Libertad Asuncion Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 28 Juli 2019 - 21:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming