Speltips: Gefle vinna eller oavgjort till 2.10 hos bet365.
—-
Division 1 ställs mot Superettan i kvalet till nästa års Svenska Cupen-gruppspel när Sollentuna tar emot Gefle hemma på anrika Sollentunavallen.

Sollentuna kommer från en väldigt stark period i Ettan Norra och i alla tävlingar den senaste tiden. Nio raka matcher utan förlust och sju av dessa är vinster. Ett av poängtappen kom i den senaste matchen mot HTFF på bortaplan. Man har lyckats klättra till en fjärdeplats i tabellen och går mot en rolig höst.

Gefle har även de gått starkare på slutet och kommer från tre raka segrar i Superettan. Två raka 2-1 segrar mot Örebro och Öster, vilket är två starka segrar. Man placerar sig just nu på en femteplats i Superettan och går även dem mot en spännande höst.

Skrälläge på Sollentunavallen

Sollentuna på hemmaplan är ett tufft motstånd för de flesta lag, och ett Gefle som faktiskt är med i leken om topplaceringarna tror jag kan ta lite lättare på den här matchen, vilket jag tror kan ge Sollentuna ganska goda möjligheter.
På hemmaplan är Sollentuna starka, och det väntas komma en hel del folk till Sollentunavallen. Av erfarenhet är Sollentuna tuffa att ställas mot när man är underdogs, man skapar en känsla av att det är dem mot världen, och det tror jag kan bära en bit.

Jag hade nog sett det annorlunda om det var ett Allsvenskt lag som kom på besök, men Gefle känns absolut som ett lag som Sollentuna kan rå på. Jag tycker Gefle har överpresterat sett till poäng den senaste tiden, och en plump i protokollet kan mycket väl komma här.

Jag ger Sollentuna goda chanser till ett bra resultat här, därför spelar jag Sollentuna 1X till 2.10 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip