Southampton tar emot Arsenal på St. Mary's Stadium och här jagar hemmalaget revansch efter brakförlusten mot Chelsea senast. Lyckas dem? Ja, kanske! Men seger lär de inte bli.

Arsenal som agerar bortalag i denna match kommer också dem mycket revanschsugna. Ser vi till de två senaste för bortalaget så har de kammat hem noll poäng av sex möjliga och allra senast förlorade de på hemmaplan mot Brighton med 2-1. Matchen innan det? Då gästade Arsenal Crystal Palace på bortaplan och förlorade med tunga 3-0.

Detta gör att Arsenal nu är tabellfemma, tre poäng före West Ham på sjätteplatsen och tre poäng är det också upp till tabellfyran Tottenham. Viktigt att poängtera där är att "Spurs" har 31 matcher spelade och Arsenal 30.

Southampton då, hur är deras form och kunnande för dagen? Formen är inget vidare! Hemmalaget har sex raka tävlingsmatcher utan seger. Senast de var i farten tog de emot Chelsea här på St. Mary's Stadium och då blev det förlust med blytunga 6-0.

I ligaspelet är hemmalaget för dagen rätt så trygga på en mittenplats. 36 poäng är vad Southampton samlat på sig hittills och med den poängskörden behöver de inte oroa sig för någon bottenstrid, men hoppet om Europa-spel lever inte heller.

Vad jag vill ha sagt med detta är att Arsenal har betydligt mer att spela för och det tror jag kommer synas på planen. Jag tror inte att Southampton är starka nog för tre poäng, men jag tror däremot att vi bjuds på en sevärd match mellan två la som gärna vinner och därför kombinerar jag dubbelchansen ihop med ett hörnspel till spelbart odds.

SPELTIPS
X2 + över 7,5 hörnor via spelbyggaren hos Unibet ger 1.60 gånger insatsen.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip