Fredagsmatch i Premier League tackar vi alltid ja till – mycket trevligt!
Här tar Southampton emot Bournemouth och jag tror vi får en fartfylld match mellan två lag som ligger på samma poäng. Bournemouths matcher har alla varit målglada i och med deras offensiva spelsätt. Southampton är aningen mer kompakta men här på deras hemmaplan på St Mary's Stadium ska de ha mer självförtroende. Jag spelar över 2,5 mål till 1,73 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Southampton har 2-1-2 i de fem inledande ligamatcherna. Fick en riktig tung start med två förluster mot Burnley och Liverpool men har sedan sett bättre ut med sju poäng på tre matcher. Har varit ganska kompakta bakåt där till exempel Liverpool "bara" hittade nätet två gånger. Men mot Bournemouth hemma ska de ha bra chans på tre poäng och österrikaren Ralph Hasenhüttl kommer kräva ett mer offensivt "Saints". Nathan Redmond har varit skadad och mittfältet har väl sett sådär ut. Kantspelet har sett sådär ut med Soarez och Bertrand på kanterna. Återstår att se hur Hasenhüttl ställer upp här mot "The Cherries".

Bournemouth har varit lite av en besvikelse men senaste vinsten mot Everton lämnade troligtvis inte många supportrar besvikna. 3-1 på hemmaplan där Wilson i offensiven stod för två baljor – lysande match av 27-åringen. Bournemouths akilleshäl fortsätter dock att vara försvaret. Skadorna på mittfältet och bakåt ger inte riktigt samma stabilitet som förra året och Eddie Howe börjar säkert bli ivrig för att få tillbaka spelare som över David Brooks och Adam Smith. Ett plus är att Ryan Fraser och Lewis Cook är tillbaka på mittfältet.

Möjliga startelvor
Southampton: Gunn; Bednarek, Yoshida, Vestergaard; Cedric, Romeu, Hojbjerg, Bertrand; Ward-Prowse, Adams, Armstrong
Bournemouth: Ramsdale; Stacey, Cook, Ake, Rico; H Wilson, Lerma, Billing, Fraser; King, C Wilson

Jag har tidigare varit inne på att Bournemouth blir aningen för ivriga och offensiva för deras eget bästa. Oavsett motstånd spelar de kaxigt högt och lämnar ytor bakåt – jag tror att det kan straffa laget även denna gång. Oddsen på 1x2 ligger väldigt rätt och jag har svårt att välja en sida här – men jag kommer fortsätta på spåret att det blir målglatt när det kommer till Bournemouths matcher. Det känns bra även här.

SPEL: Över 2,5 mål till 1,73
Hos Unibet , LeoVegas , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip