Tisdagens enda Premier League-match spelas på St. Mary's Stadium där Southampton tar emot nykomlingen Brentford.

Southampton ser ut att kliva in i denna match som allt tydligare favoriter. Hemmalaget har i ligaspelet samlat ihop 21 poäng på 19 matcher vilket ger dem en 14'e plats i tabellen. För Southampton är målskillnaden så här långt 20-29 totalt, men som hemmalag har de 9-8 i målskillnad och detta på nio matcher inför sin hemmapublik.

Brentford som gästar är nykomlingar i Premier League inför denna säsong och hittills har gästerna gjort det bättre än förväntat. Faktum är att bortalaget är två poäng före Southampton i tabellen, vilket resulterar i en finfin 12'e plats för Brentford. Gästerna hade en tung svit på tre raka matcher utan seger, men denna har de tagit sig ur då de inledningsvis slog Aston Villa med 2-1 hemma och nu senast blev det 4-1-seger i FA-cupen då Port Vale besegrades på bortagräs.

Denna match är dock en ligamatch och här spelas det om viktiga poäng för bägge lagen då inget av lagen vill gå poänglösa. Brentford har tuffat till sig bra och anpassat sig för Premier League-spel och jag tror att de rent fysiskt kommer ge Southampton en bra match här och kanske att det till och med räcker till en poäng med lite flyt...

SPELTIPS
Brentford över 10,5 regelbrott till 1.90 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip