Mitt spel: Leicester rak seger till 2.60 hos bet365 .

Premier Leagues i särklass sämsta lag tar emot Leicester hemma på St Marys Stadium och här ser jag RUSKIGT klart.

Såhär: Leicesters resultat-rad är inte superrolig. Två raka förluster i ligan och uttåg mot Blackburn i FA-cupen i veckan. Det finns nog inget lag i ligan där kvalitén mellan försvar och anfall skiljer sig så massivt. Offensiven är enligt mig tillräckligt bra för övre halvan i Premier League, medan defensiven är bland det sämre man sett.
Nye dansken Victor Kristiansen är den enda som faktiskt imponerat i den backlinjen, men det är Leicesters offensiv som ska vinna laget poäng.

Det stora argumentet för min rek är Southampton. Det är verkligen inte tillräckligt bra någonstans och uttåget i FA-cupen mot Grimsby i veckan talar verkligen sitt tydliga språk.

För mig är Southampton ett lag och en trupp som hör hemma i Championship nästa år. Det gör dock inte Leicester. Spelare som Maddison, Barnes, Tete och Ndidi ska vara tillräckligt bra för att vara tungan på vågen i en match där laget på andra sidan är vad det är.

Mitt spel blir därför glasklart: Leicester rak seger till väldigt fina 2.60 hos bet365 !

Förväntad startelva Southampton:
Bazunu - Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Perraud - Armstrong, Ward-Prowse, Lavia, Elyounoussi - Onuachu, Sulemana.

Förväntad startelva Leicester:
Ward - Castagne, Faes, Souttar, Kristiansen - Ndidi, Praet, Dewsbury-Hall - Tete, Iheanacho, Barnes.

This is the stats tab
This is the post tip