Southampton får återigen tufft motstånd på hemmaplan. De lyckades inte ta poäng senast mot Liverpool men att göra det mot Manchester United känns som en bättre chans.

Southampton har börjat säsongen på ett imponerande sätt. Seger förra helgen borta mot Brighton följdes upp men ytterligare en bortaseger mot Fulham i ligacupen. Gjorde en bra hemmapremiär och var förtjänta av att få med sig en pinne i mötet mot Liverpool. Hade 14 avslut mot Champions League-mästarna och passningsspelet såg bra ut.

Manchester United förlorade i lördags med 2-1 hemma mot Crystal Palace. En mardröm för Ole Gunnar och nu behövs tre poäng mot Southampton. Han får dock klara sig utan vänsterbacken Luke Shaw samt den franska anfallsstjärnan Martial.
En tuff match på bortaplan och det gäller att de är vakna direkt och inte bjuder på något i början för Saints kommer att tro på det från avspark. Uniteds stora bekymmer, enligt mig, är kreativiteten på mittfältet. Pogba är ensam om att sitta på nycklarna för att låsa upp ett försvar. jämför vi med Citys trupp finns där 4-5 spelare som alla kan bidra med just den grejen. I United finns bara Pogba och det blir för lättläst för motståndarna.

Southampton hade som sagt 14 avslut mot Liverpool och kommer gå ut med likadan attityd mot United. Manchesterlaget med Rashford högst upp (som skjuter oavsett avstånd och vinkel) känner ett enormt ansvar och visar tydligt att han så gärna vill göra målen. Ibland blir det dock överarbetat och chansen försvinner ut till inspark istället.

Jag spelar över 23,5 skott @1.61 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip