Speltips: Spanien - Norge

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-03-23 20:45
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 1.90
Tips: 1 & under 3,5 mål
Spela på Speltips Spanien - Norge
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Efter att ni har sett Sverige - Rumänien klockan 18:00 så är det bara att slå om till TV12 där Spanien tar emot Norge på Mestalla i Valencia, i första omgången av EM-kvalet, i samma grupp F. Luis Enriques mannar måste ta revansch för en misslyckad Nations League, där det blev två förluster mot Kroatien och England, i slutet av år 2018. Även om marknaden har lagt sig på 1,17 i snittodds på en spansk seger blir detta ingen enkel affär för spanjorerna mot Lars Lagerbäcks Norge.

Det var 16 år sedan Spanien och Norge möttes senast, så all tidigare inbördes statistik är av inget värde.

Spanien bara måste få en drömstart i EM-kvalet. Allt annat är underkänt. Förbundskaptenen Luis Enrique är hårt pressad och har sagt att landslaget har lagt Nations League bakom sig och därmed börjat om från början. Rent generellt ska de klara av att ta sig vidare från gruppen, som förutom Sverige och Rumänien består av Färöarna och Malta. På hemmaplan ska Spanien givetvis vara enorma favoriter och klara av att vinna matchen mot Norge, men inte med stora siffror.

För Lars Lagerbäck har verkligen fått ordning på Norges försvar. Hade denna match spelats innan Lars Lagerbäck blev förbundskapten så hade detta kunnat sluta 6 - 3 till Spanien. Nu är det dock helt annorlunda och det framgår klart och tydligt av Norges resultat i de senaste matcherna. Det blev endast 2 insläppta mål (borta mot Bulgarien och borta mot Slovenien) under Nations League, på 6 stycken spelade matcher. En förlust på hela året och gruppseger i Nations League.

Detta visar hur svårt det är i nuläget att göra mål på Norge. Framåt spottar inte Norge in direkt mål heller. För det mesta blir det endast ett mål framåt, förutom i matcherna mot Cypern som Norge vann med 2 - 0, både hemma och borta. Att Norge gör mål på Spanien erbjuder marknaden runt 2,20 i odds och det kommer att vara väldigt tufft, med tanke på att all Norges energi kommer att gå åt att försvara sig - vilket de också kommer att lyckas med väl.

För spanjorerna har egentligen ingen anfallare som direkt spottar in mål i något klubblag. Det är bra spelare ändå på topp, men inte så pass att det matchen ska sluta med fyra mål eller fler. Jag är övertygad om att Spanien får en bra start och vinner matchen, dock med ett fåtal gjorda mål. Därmed finner jag ett värde i spelet att Spanien vinner och att matchen slutar med max tre mål. Så jag lägger ett spel på Spanien & under 3,5 mål i matchen till 1,90 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365.

---
Bekräftad startelva Spanien:
David De Gea, Jordi Alba, Inigo Martinez, Sergio Ramos, Jesus Navas, Daniel Ceballos, Sergio Busquets, Daniel Parejo, Marco Asensio, Rodrigo & Alvaro Morata.

Bekräftad startelva Norge:
Rune Almenning Jarstein, Haitam Aleesami, K. V. Ajer, Haavard Nordtveit, Omar Elabdellaoui, Martin Ødegaard, Markus Henriksen, Ole Kristian Selnaes, Stefan Johansen, Tarik Elyounoussi & Joshua King.
---
  Spanien - Norge
Spela på Speltips Spanien - Norge Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 21 Mars 2019 - 20:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2019-03-23 00:14

Vart har du hittat startelvorna ? Isco är ju inte uttagen för Spanien och Birger Meling är skadad för Norge och inte med i truppen.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming