SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Alfredo Di Stéfano-stadion i Madrid fortsätter Spaniens äventyr i Nations League där Schweiz gästar dem i den tredje omgången. Spanien leder gruppen efter en oavgjord match i Tyskland och en storseger hemma mot Ukraina medan Schweiz ligger sist efter att också ha kryssat mot Tyskland och förlorat mot Ukraina. Även om Schweiz har bra spelare ute i Europa så har de ändå inte det som krävs för att stoppa spanjorerna från att segra på hemmaplan. Jag tror återigen på en stor spansk seger.

Det är många förändringar i det spanska landslaget. Själv ser jag det bara som positivt, med tanke på vilka spelare det är som kommer in. Det har inte heller tagit dem lång tid att anpassa sig utan resultaten kom direkt. Spanien låg under mot Tyskland på bortaplan men kvitterade i sista sekunden. I nästa omgången krossade de Ukraina hemma med 4 - 0, där det kunde ha blivit betydligt större siffror än så. Sedan dess har de spelat mållöst borta mot Portugal (med Ronaldo) och återigen gjort en bra insats, trots att förbundskaptenen Luis Enrique roterade kraftigt i sin startelva. Spanien har radat upp 14 matcher utan förlust.

Gästerna Schweiz har en stark trupp med ett flertal spelare som håller till i tyska Bundesliga, samt ett antal spelare i övriga ligor runt om i Europa. Som landslag har de ändå tappat formen något. Det blev förlust i öppningsmatchen i Nations League mot Ukraina borta med 1 - 2 innan de klarade av att spela 1 - 1 hemma mot Tyskland. Sedan har de förlorat mot Kroatien i en träningsmatch med 1 - 2, där Schweiz återigen var formsvaga. Schweiz har två avbräck till denna match. Wolfsburg mittfältaren Renato Steffen och Borussia Mönchengladbach anfallaren Breel Embolo, som var med i Tyskland matchen, kommer inte till start.

Även om Spanien har kommit in i en ny era så har de yngre spelarna visat framfötterna direkt och visat att de ska ha en plats i startelvan. På hemmaplan brukar Spanien vinna i regel och ska lyckas med detta även mot ett formsvagt landslag som Schweiz.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Spanien vinner mot Schweiz med fler än ett måls marginal i matchen.

Speltips Spanien - Schweiz:
1 asian hcp -1,5 (samma som Spanien -1,5 mål) - odds 2.35 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Spanien:
David De Gea, Jesus Navas, Sergio Ramos, Pau Torres, Jose Luis Gaya, Mikel Merino, Sergio Busquets, Mikel Oyarzabal, Dani Olmo, Ferran Torres & Ansu Fati.

Bekräftad startelva - Schweiz:
Yann Sommer, Loris Benito, Ricardo Rodriguez, Fabian Schar, Nico Elvedi, Silvan Widmer, Remo Freuler, Granit Xhaka, Djibril Sow, Admir Mehmedi & Haris Seferović.
---

This is the stats tab
This is the post tip