Speltips: Spanien U19 - Slovenien U19

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-03-20 16:30
Land: Internationellt
Liga: U19 EM Kval
Odds: 1.90
Tips: BLGM
Spela på Speltips Spanien U19 - Slovenien U19
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Det har blivit dags för den andra omgången i U19 EM Kvalet, där Spanien är stora favoriter mot Slovenien. Marknaden har cirka 1,30 på Spanien som vinnare och med tanke på hur de har spelat i den första omgången av kvalet är allt annat än en spansk seger en skräll, så klart. Dock ska inte slovenerna underskattas på något sätt - i alla fall inte offensivt. Marknaden är rätt ute om att detta kommer att bli en målrik match och jag är dessutom övertygad om att det kommer att smälla från båda sidorna.

Givetvis gör Spanien mål på allt och alla. I den första kvalomgången vann de helt överlägset sin grupp 12 med tre segrar över Andorra 5 - 0, Vitryssland 3 - 0 och senast blev det 2 - 1 mot Schweiz. Det är alltså 10 (!) mål på tre matcher. Så inget talar för att Slovenien ska klara av att hålla nollan, mot ett Spanien som kanske spelar den mest offensiva fotbollen av alla U19 nationer. Länder som Andorra och Vitryssland är givetvis chanslösa men vi ser vad som sker när de möter lite tuffare motstånd.

Mot Schweiz släppte Spanien in ett mål ändå. Det är inte så konstigt, med tanke på att ungdomarna verkligen försöker efterlikna landslagets, Real Madrids och Barcelonas sätt att spela fotboll. Självklart resulterar detta i massvis av mål framåt, men mot tuffare motståndare blir det också på bekostnad i defensiven.

Slovenien tog sig vidare från sin grupp 7 genom att komma tvåa efter Ungern. I mitt tycke går det inte att dra så många paralleller till A-lagen då Slovenien U19 spelar en väldigt offensiv och trevlig fotboll. Alla matcher ska vinnas och det är högt tempo direkt från start. Slovenien har kvalat vidare genom att spela 1 - 2 mot Ungern, 2 - 2 mot Österrike och senast blev det en storvinst med 4 - 1 mot Kosovo. Så Slovenien har släppt in mål mot alla och kommer även att göra det mot Spanien.

Och detta vet Slovenien om, men ändå ändrar detta ingenting eftersom de kommer att spela högt i planen och försöka pressa spanjorerna till misstag. Slovenien kommer, precis som i de övriga matcher, att få sina chanser och jag är övertygad om att de också kommer att ta dem och lyckas med bedriften att åtminstone göra ett mål.

Att båda lag ska göra minst ett varsitt mål erbjuder marknaden runt hela 1,90 i odds. Det är ett stort värde i oddset, med tanke på att det är två offensivt skickliga ungdoms landslag, så jag lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365.
  Spanien U19 - Slovenien U19
Spela på Speltips Spanien U19 - Slovenien U19 Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 19 Mars 2019 - 21:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tyskland U21 - Rumänien U21
Fotboll - U21-EM - Tyskland asian -1
1.90
21:00  Norge - England
Fotboll - Dam-VM - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Spanien U21 - Frankrike U21
Fotboll - U21-EM - Spa mål i 1:a halvlek
1.98
21:00  Venezuela - Argentina
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset tor 27/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming