På Alfredo Di Stéfano-stadion i Madrid har Spanien inte världens lättaste match när Ukraina kommer på besök i Nations League. Spanien är givetvis favoriter till att vinna matchen, men det kommer inte att bli så enkelt, då gästerna har imponerat stort under en längre tid. Spanien gör i regel mål, speciellt på hemmaplan. Även om Ukraina har ett starkt försvar blir det oerhört svårt att hålla nollan. Men det blir det också för spanjorerna, då ukrainarna har öst in mål och kommer till match från en stark insats.

Spanien gjorde en bra prestation och en stark laginsats i Stuttgart när de tog poäng mot Tyskland. Efter att ha släppt in ett mål tidigt i den andra halvleken reste sig spanjorerna och satte in en högre växel. Det gav utdelning till slut med tanke på att vänsterbacken Gaya kvitterade i matchminut 96, genom en assist från Rodrigo. Framåt är alltid Spanien starka, men bakom var de inte alls lika heta. De lät Tyskland avfyra sju skott på mål och tre utanför, så Spanien ska vara glada med ett kryssresultat.

Ukraina fortsätter att vara framgångsrika även i Nations League. De vann sin EM-kval grupp före Portugal, med sex segrar och två kryss. Totalt gjorde Ukraina 17 mål på dessa 8 matcher. Med spelare som Ruslan Malinovsky från Atalanta, Andriy Yarmolenko från West Ham, Oleksandr Zinchenko från Manchester City samt en massa Sjachtar Donetsk spelare, som anfallaren Junior Moraes har de en enorm tyngd i anfallsspelet. Detta visade de i sin senaste 2 - 1 vinst hemma mot Schweiz.

Något annat än att Spanien gör minst ett mål i detta möte är svårt att utesluta. Men jag ger Ukraina, med dessa spelare och den formen, också en väldigt god chans till att lyckas näta minst en gång. Därmed blir det ett spel på att båda lag gör mål i matchen.

Speltips Spanien - Ukraina:
Båda lag gör mål - odds 2.08 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Spanien:
David De Gea, Jesus Navas, Sergio Ramos, Pau Torres, Sergio Reguilon, Thiago Alcantara, Rodri, Daniel Olmo, Mikel Merino, Ansu Fati & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva - Ukraina:
Andriy Pyatov, Oleksandr Tymchyk, Sergey Krivtsov, Mykola Matviyenko, Bogdan Mykhaylychenko, Igor Kharatin, Ruslan Malinovsky, Andriy Yarmolenko, Oleksandr Zinchenko, Roman Yaremchuk & Marlos.
---

This is the stats tab
This is the post tip