Sparta Prag:

Har ett berg att bestiga på hemmaplan efter den blytunga förlusten i Kroatien. Sparta Prag tog ledningen på straff via Ladislav Krejci, men föll till slut med 3-1. Sparta studsade i söndags tillbaka genom ännu en seger i den tjeckiska ligan när Karviná 3-1-besegrades, trots spel med en man mindre sista dryga halvtimmen. I ligaspelet har Sparta Prag vunnit fem och kryssat en, och noterats för målskillnaden 17-5.

Tränare Priske gjorde sex förändringar i startelvan till helgen och kommer ställa upp med starkast möjliga lag här.

Dinamo Zagreb:

Reser till Tjeckien med vind i seglen och en Europa League-plats inom räckhåll efter 3-1-segern på hemmamark. Segern var nye tränaren Sergej Jakirovics första i Dinamo Zagreb sedan han ersatte Igor Biscan efter CL-kvaluttåget häromveckan. Dinamo Zagreb tog i söndags ännu en tung seger när man vann mot Rijeka med 2-1 på hemmaplan.

Förra veckan lämnade stjärnmålvakten Dominik Livakovic för Fenerbahce. Ivan Nevistic har stått de två senaste matcherna och lär få förtroendet på nytt.

Pressen på Sparta

Pressen är onekligen på Sparta här, som behöver jaga ikapp ett tvåmålsunderläge, vilket lär bli en tuff utmaning. Dinamo Zagreb har bjudit på en hel del underhållande matcher de senaste veckorna och de fyra senaste har alla gått över 2.5-målslinan och innehållit mål från båda lagen, där man borde producerat och släppt in en hel del. Över 2.5 mål finns till 1,87 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip