Milan gästar Spezia på lördagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på Milan. Spelet sitter vid seger med 2+ mål. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger.
1.88 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

För någon månad sedan saknade Milan sju-åtta spelare. Nu är skadeläget betydligt bättre och nästan hela truppen är frisk. Har också tagit två raka övertygande segrar (2-1 mot Bologna och 4-0 mot Crotone), vilket var välbehövligt efter en tillfällig formdipp. Efter coronabreaket har de annars varit otroligt bra och den här säsongen har de gjort mål i alla matcher utom en. I 19 av 21 matcher har de gjort minst två mål till och med. Är en titelkandidat på allvar och ska nu försöka befästa serieledningen. Bara seger som gäller med tanke på att tuffa matcher mot Inter och Roma väntar.

Bara fyra lag har släppt in fler mål än Spezia, som bara har fyra nollor den här säsongen. Toppchans för Milan att göra minst två nya mål här. Samtidigt har Spezia själva gjort mål mot lag som Napoli, Roma, Inter, Lazio och Juventus. Nio lag har gjort färre mål än Spezia, som inte ofta lämnar planen mållösa. Men här saknar de bäste målskytten M’Bala Nzola. Med nio mål är han lagets bäste målskytt. Saknas lite spets utan honom på planen.

Med en hungrig Zlatan som är tillbaka i fullt slag efter sina coronabekymmer tror jag inte Milan bommar att vinna den här matchen. Spezia gör en okej säsong utifrån sina förutsättningar men är helt klart ett bottenlag. Milan har klarat av i stort sett alla såna uppgifter med bravur den här säsongen. Skiljer en klass mellan lagen här och jag tror Milan har mycket bra chans. Pengarna tillbaka om det skulle stanna på uddamålsseger känns bra.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip