Tio raka har rättats grön men nu när det är överstökat är det bara gå ner i gruvan igen och skörda vidare. Har hittat ett spel som jag känner ett visst överodds för.

Splyce har en relativ ny femma med det nyaste tillskottet reltuC. Mycket erfarenhet och kan ta fram lagets bästa så att de mer oerfarna lär sig mycket. Då snackar jag väl mest om 17 åriga talangen Xotic som varit bäst under de senaste matcherna och verkligen visat att han ska vara kvar i laget.

Man kommer från en rätt pinsam förlust mot F1-racecar-PEEK med 2-0 som var för 5 dagar sen. Nu har man haft några dagar att kolla misstag, träna mer och jag tror det ger effekt mot ett lag som kan bli lite hett om det går dåligt. Swole patrols Freakazoid ses väl som deras stjärna men om han börjar gå dåligt tar han onödiga beslut och börjar klaga på medspelarna. Hört det själv ett antal gånger i team chat.

Tror vi får se ett Splyce som går in med självförtroende efter några dagar utanför matchspel där Xotic med sniper kommer göra mycket skillnad samtidigt som man har bättre lag runt om än vad Swole Patrol samt mycket bättre samarbete och feeling i laget. Därför tvekar jag inte att plocka Splyce vinna till 1.75 så går vi för elfte raka.

This is the stats tab
This is the post tip