Det som på förhand skulle ha varit ett intressant möte på Stadionul Ghencea i Rumänien, där Steaua Bucuresti tar emot Villarreal, borde nu bli, i mitt tycke, en ganska enkel affär för de spanska gästerna. Marknaden öppnade på 2.40 men har sedan dess rasat. Jag tror oddset fortsätter att falla på Villarreal fram mot matchstart. Det är två helt olika nivåer på dessa två lag, vilket inte speglas i oddsen ännu, så en hel del värde finns att plocka in.

Villarreal har hittat en kanonform. Efter att ha slagits ut ur Champions League av Monaco så har de studsat tillbaka med besked. Villarreal har gjort mål i sina fem senaste matcher och fått igång målskyttet ordentligt. De är obesegrade i ligan, där de har tagit poäng i 1-1 bortamatchen mot Real Madrid och en grym 2-0 seger borta mot Malaga. Imponerande, minst sagt. Villarreal har en tradition av att gå långt i turneringar så ett möte som i kväll tar de på allvar.

Efter 10 omgångar leder Steaua en liga, som inte säger oss så mycket, men laget har släppt in alldeles för många mål. I den senaste ligamatchen släppte de in två mål mot Voluntari och dessförinnan förlorade de hemma mot CFR Cluj. När försvaret är under all kritik och formstarka Villarreal står på andra sidan plan så kommer mål att släppas in. I deras 3-1 vinst mot Osasuna gjorde båda anfallarna mål, Nicola Sansone och Alexandre Pato samt att mittfältaren Bruno Soriano satte sin straff.

Just nu, när allt går så väl för Villarreal, så ska det inte ens erbjudas dubbla pengar på en vinst mot Steaua, som släpper in alldeles för många mål bakåt. Marknaden har förvisso sjunkit mycket men oddset 2.05 lockar fortfarande - så jag lägger ett spel hos William Hill .

This is the stats tab
This is the post tip