Luton 7 p
----
Barnsley 5 p
Stoke 2 p
Huddersfield 0 p.
Så ser bottenstriden ut i The Championship inför den nionde omgången. Stoke, PL-lag 17/18, är alltså segerlöst, precis som Hudds, PL-lag 18/19.
Hemskt facit för dom båda, så klart.
Stoke fick en tung start som degraderade förra säsongen och lyfte då in ett hett framtidsnamn som manager; Nathan Jones. Han skulle bygga upp Stoke till att ta steget till Premier League den här säsongen.
Men ingenting har fungerat.
I veckan åkte man dessutom ut från Ligacupen efter straffar borta mot Crawley Town.
Så nu har Nathan Jones extremt få livlinor kvar och det är segrar som gäller från och med nu om han ska få vara kvar i klubben.
Inför kvällens möte med Nottingham Forest är det dessutom väldigt ljust i truppen. Endast Ryan Shawcross saknas av medicinska skäl.
Avstängda är Nathan Collins (startat 2 matcher den här säsongen) samt Joe Allen (7/0).
Stoke spelar som vanligt fysiskt, ännu mer nu när det går tungt och har dragit på sig röda kort i två av de tre senaste tävlingsmatcherna.
Och hemma i Stoke-on-Trent, tror jag inte Stoke City kommer lägga några fingrar emellan i kväll. Det är inte bara Nathan Jones som är ifrågasatt av The Potters-fansen. Även spelarna är utskällda och har pressen på sig att studsda tillbaka.
En het kväll i Stoke, lite av en måstematch, visst drar ett ursinnigt hemmalag på sig över 1.5 kort med dessa förutsättningar?
Jag spelar i alla fall Stoke över 1.5 kort i matchen till 2.00 hos Unibet LeoVegas eller 888sport . Finns till samma odds också hos bet365 .
Sen hoppas jag på en etta. The Potters – med spelare som Butland, Clucas, Tom Inice, Nick Powell, ska inte harva i League One...

bet365 & Unibet livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip