Helgens Premier League-omgång innehåller en rad intressanta drabbningar både i toppen och botten. Spelmässigt hittar jag det bästa oddset i matchen Stoke v West Brom. Stoke vinner så gott som alltid mot West Brom och då vi erbjuds ett odds på knappa två gånger pengarna på en hemmaseger är det bara att slå till.

West Brom är en väldigt naiv fotbollsklubb som åkt jojo upp och ner ur Premier League de senaste åren. De har alltid försökt spela fotboll, vilket på ett sätt är hedersvärt, men det har inte visat sig vara ett recept för framgång. Stoke däremot är raka motsatsen. De har till varje pris satsat på att bli ett etablerat Premier League-lag och prioriterat framgång före vackert spel.

Stokes fysiska spelstil med snabba yttrar och jättar till forwards passar bolltrillande West Brom extremt illa. Vid det här laget vet vi hur starka Stoke är hemma på The Brit och jag tror inte att West Brom orkar stå emot Stokes anstormning under 90 minuter. En säker etta!

Spel: Stoke vinner mot West Brom till oddset 1.95 hos bet365

Dagens spelskola: I skrivande stund erbjuder bet365 1.90 på att Stoke vinner matchen. Samtidigt erbjuder man 1.95 på Stoke -0.5 på Asian Handicap. Det här är exakt samma spel så det kan ofta löna sig att kolla Asian Handicap-oddsen innan ni lämnar in era spel. Många spelbolag erbjuder bättre återbetalning på asian handicap än övriga marknader, vilket är anledningen till att samma spel (på olika marknader) kan ge olika odds hos samma spelbolag.

This is the stats tab
This is the post tip