Stuttgart går för tredje raka hemmasegern.

BUNDESLIGA 2
5. Stuttgart 4 2 2 0 6:4 8
17. Bochum 4 0 2 2 7:10 2

Stuttgart - Hannover 2-1
Heidenheim - Stuttgart 2-2
Stuttgart - St Pauli 2-1
Erzgebirge Aue - Stuttgart 0-0

Jahn - Regensburg - Bochum 3-1
Bochum - Arminia Bielefeld 3-3
Hamburg - Bochum 1-0
Bochum - Wehen Wiesbaden 3-3

Stuttgart åkte ur Bundesliga på bortamål efter playoff mot Union Berlin. Tufft för den klassiska klubben men Stuttgart kommer igen. I år har man ett bra lag i Bundesliga 2 - bland annat med en viss Mario Gomez. Han ska vara tillbaka efter att ha missat den senaste matchen mot Erzgebirge Aue där Stuttgart totaldominerade från början till slut. Men det var målen som saknades.

Hemma på Mercedes-Benz-Arena har man öppnat säsongen bra med två segrar av två möjliga. 2-1 mot kompetenta Hannover och St Pauli. Coach Tim Walter är nöjd med säsongsstarten.
– Vi har definitivt kommit en bra bit på vägen. Nu handlar det om att om att få bättre utdelning och bli ännu mer noggranna. VI behöver lite mer tryck framåt, vi måste vilja göra allt för att göra mål, det saknades lite senast.
Marc Oliver Kempf, Nicolas Gonzalez och Orel Mangala testas sent. Mario Gomez ser ut att kunna spela.

Bochum har haft försvarsmässiga problem i säsongsstarten. Man har släppt in hela tio mål på fyra matcher. Samtidigt gjort sju framåt vilket förstås är bra. Men med det försvarsspelet kommer man inte långt. Två poäng inspelade, båda på hemmaplan, annars förluster mot Jahn Regensburg (1-3) och Hamburg (0-1). Man har skadeproblem i offensiven. Kvartetten Zoller, Weiland, Leitsch och Yong Lee saknas på grund av skador medan Ulrich Bapoh är out på grund av avstängning. Bochum tvingas därför ta med spelare från U19 för att täcka upp på bänken.

Bochum är dessutom utan permanent huvudtränare då klubben fortfarande letar nytt.

SPELTIPS
Jag spelar Stuttgart asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.78 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip